karozas76 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Κατι διαφορετικο απο αυτα που συνηθως γραφω.Σχολιαστε ελευθερα ;) BIRDS-003.mp3
Yannis_Knopf Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Μπραβο. Μου αρεσε πολυ. Κατι διαφορετικο οντως. Μου θυμισε camel. We are the Sultans Of Swing
gvour Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Μ αρεσε πολυ. Ισως αν ειχε λιγο πιο συγκεκριμενη μελωδια στο μερος που ανεβαινει-εσυ βεβαια ξερεις πολυ καλυτερα πως θες να ειναι. Νομιζω παντως οτι βγαινει αυτο που θες να δωσεις-το κομματι σε βαζει στο mood του. Επισης πολυ ωραιες κιθαρες. Tα τυμπανα τι ειναι?
hyperpanos Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Μ αρεσε πολυ. Ισως αν ειχε λιγο πιο συγκεκριμενη μελωδια στο μερος που ανεβαινει-εσυ βεβαια ξερεις πολυ καλυτερα πως θες να ειναι. Νομιζω παντως οτι βγαινει αυτο που θες να δωσεις-το κομματι σε βαζει στο mood του. Επισης πολυ ωραιες κιθαρες. +1 όχι άλλο κάρβουνο!!!
atreu73 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Πολύ καλό. Μου θύμισε λίγο από το meddle των pink floyd και συγκεκριμένα το one of these days. ο χρόνος αρκετός
karozas76 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 thanx guys... :)σε οτι αφορα τη μελωδια εχετε δικιο αλλα στερεψα. τα τυμπανα ειναι abbey road 60s drummer απο native instruments.
BlackForest Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Παρα πολυ καλο! Μπραβο!!!! Εμενα μου θυμισε τα armagedon I και II των τερμιτων! My spirit sighs in peace - Opeth
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Θαυμάσιο, και μόνο που το άκουσα 4 φορές καπάκι κάτι λέει. Εμένα δεν μου θύμισε τίποτε. :D Μπράβο. InfluenSir!
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2012 Πολύ ενδιαφέρον και όμορφο! Keep on! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
karozas76 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2012 σας ευχαριστω ολους για τα πολυ ενθαρρυντικα σχολια σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση