prophesib Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2012 Γεια σε όλους. Δεν ξέρω αν άνοιξα το θέμα στο σωστό μέρος ή αν έχει επαναληφθεί απλώς έχω μια απορία που αναζητά επίλυση σε σχέση με το thomann. Θέλω να κάνω μια παραγγελία και μέχρι ένα σημείο είμαι σε όλα ΟΚ. Απλώς είναι κάτι μου προκαλεί περιέργεια. Όταν έρθουν τα πράγματα στο σπίτι μου, θα πρέπει να πληρώσω τίποτα έξτρα έξοδα αποστολής στην ΕΛΤΑ; Ή είναι όλα καλυμμένα;
audiokostas Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2012 Γεια σε όλους. Δεν ξέρω αν άνοιξα το θέμα στο σωστό μέρος ή αν έχει επαναληφθεί απλώς έχω μια απορία που αναζητά επίλυση σε σχέση με το thomann. Θέλω να κάνω μια παραγγελία και μέχρι ένα σημείο είμαι σε όλα ΟΚ. Απλώς είναι κάτι μου προκαλεί περιέργεια. Όταν έρθουν τα πράγματα στο σπίτι μου, θα πρέπει να πληρώσω τίποτα έξτρα έξοδα αποστολής στην ΕΛΤΑ; Ή είναι όλα καλυμμένα; Είσαι κομπλέ. Εκτός κι αν τους βάλεις να σου ανεβάσουν το αρμόνιο στον 3ο χωρίς σκάλες. ;D Τότε δώσε το κατιτίς. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
prophesib Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2012 ΟΚ ευχαριστώ πολύ ;D ... Ευτυχώς που δεν παίρνω αρμόνιο χαχα :P
nick_ls Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2012 καλό είναι να τα έχεις λύσει αυτά τα θέματα πριν αγοράσεις κάτι όμως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση