nikolasf Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 έχω χάσει τη μεταλλική βέργα που κουμπώνουν πάνω τα πιατίνια. στις περισσότερες βάσεις είναι βιδωτή κάτω, αν και οι περισσότεροι δεν τη βγάζουν ποτέ, παρ'όλ'αυτά εγώ την έβγαζα για να χωράει καλύτερα σε πορτ-μπαγκάζ κλπ και εν τέλει την έχασα. πείτε που μπορώ να βρω αυτή την μεταλλική βέργα, μέσω αντιπροσωπείας Sonor, ή ίσως αν κάποιος έχει τέτοιο εξάρτημα και δεν το χρειάζεται, επειδή ουσιαστικά τώρα δεν έχω βάση για χάιχατ και δεν ψήνομαι να αγοράσω καινούρια. το set μου είναι Force 2000 και η βάση υποθέτω είναι η βασική της Sonor όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη :)
ippex Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2012 Υπάρχουν ανταλλακτικά στο εμπόριο, και επειδή είναι κάτι σχεδόν universal και απο άλλη μάρκα να πάρεις, μπορεί να ταιριάξει. Καλού κακού πάρε τη βάση μαζί σου και πήγαινε σε κάνα drumstore αν είσαι αθήνα αν έχουν spare να το δοκιμάσεις επι τόπου.
chrisvek Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2012 Συμφωνώ και εγώ με τον ippex.Αλλιώς μπορείς να βρεις πολλά αξεσουαρ στο ebay,αρκεί να ξέρεις την σωστή ονομασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση