billos Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 οπως λεει και ο τιτλος τι μαρκα ντραμς θα προτιμουσατε? Pearl Tama Premier Ludwig Dw Gretch Mapex η sonor? passion,the best reason to play drums
ippex Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Φίλε μου ανάλογα με τη χρήση, τον ήχο, το budget αποφασίζεις ποιά μάρκα απο αυτές σου προσφέρουν τον καλύτερο συνδυασμό. Η κάθε μάρκα απο αυτές έχει διάφορες προτάσεις σε κάθε κατηγορία. Επίσης κοιτάς πάντα κάποια που να έχει καλή αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, αμα χρειαστείς κάτι να ξέρεις που θα το βρείς. Αν γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος θα μπορούμε και εμείς να σου δώσουμε συμβουλές και προτάσεις. ;)
billos Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 ααα οχι εγω ρωτησα ετσι δηλαδη δεν θα αγορασω καποιο ντραμσετ απλα ηθελα να δω εσεις τι θα προτιμουσατε με τα δικα σας στανταρ... ;D passion,the best reason to play drums
billos Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 καμια γνωμη κανεις??? passion,the best reason to play drums
Melodic drummer Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Τις γουστάρω ... ΟΛΕΣ !!!! :P ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ
ippex Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Τις γουστάρω ... ΟΛΕΣ !!!! :P Σωστό. Αν μου χαρίζαν ενα high end σετ η μάρκα δε θα με ενοιαζε καθόλου, βέβαια θα προτιμούσα Gretsch... :D
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Πολυ γενικη η ερωτηση σου μια και ακομα και στην high end κατηγορια καθε εταιρεια βγαζει διαφορετικα μοντελλα,παντως αν μπορουσα να επιλεξω θα διαλεγα κατα σειρα προτιμησης τα παρακατω (κασες,τομ και βαθια οχι ταμπουρα) 1.DW CLASSIC 2.LUDWIG LEGACY 3.GRETSCH US CUSTOM 4.TAMA STARCLASSIC MAPLE 5.PEARL REFERENCE www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
hampis Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Εαν αλλαζα σημερα και ειχα τα φραγκα εννοειται θα επαιρνα μια απο DW CLASSIC ( δε θα με χαλαγε και collectors...) LUDWIG CLASSIC MAPLE GABRIEL CUSTOM εντελως
pericles Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Εγω θα ηθελα να εχω τα χρηματα να παρω την Ludwing την διαφανη (πως την λενε Νικο;(sf ) η την αντιστοιχη fibes.
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2012 Εγω θα ηθελα να εχω τα χρηματα να παρω την Ludwing την διαφανη (πως την λενε Νικο;(sf ) vistalite www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση