rokman Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 παιδια μηπως ξερει κανεις πως μπορω να σβησω απο την μνημη τις λουπες που εχει φτιαξει ο προηγουμενος ιδιοκτητης ,για να αποθηκευσω τις δικες μου; εχω το jamman με το διπλο πενταλ.απο το manual δεν εβγαλα ακρη μια και ειμαι και σκραπας στα αγγλικα. ευχαριστω -montaz-
manosx Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Κρατάς πατημένα τα shift store και delete για δυο δευτερόλεπτα. Αναβοσβήνει το delete και βγαινει η ενδειξη EL. Πατάς το delete, αυτό συνεχίζει να αναβοσβήνει και βγαινει η ενδειξη Ε?. Πατάς στο καπάκι το delete για δυο δευτερόλεπτα, και βγαίνει η ένδειξη card busy που σημαίνει οτι σβήνονται οι λούπες. Έτσι σβήνεις ΟΛΕΣ τις λούπες που υπάρχουν ήδη μέσα.
rokman Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 φιλος ευχαριστω πολυ το βραδυ θα δικομασω να τις σβησω ,επειδη φαινετε οτι το κατεχεις το λοοπερ αν χρειαστω καμια πληροφορια να σε ενοχλησω; ευχαριστω πολυ -montaz-
manosx Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2012 Παρακαλώ ;D Όχι, δεν το κατέχω ιδιαίτερα το looper, απλά έκανα μια μετάφραση από το manual για να βρεις την άκρη σου ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση