RadioSilence Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά ! Αποφάσισα να σας παρουσιάσω την μπάντα μου . Είμαστε έναμιση χρόνο ενεργοί και εχει κάτι μήνες που κάναμε το πρώτο μας αλμπουμ. Δεν ξέρω τι άλλο να πω , παρα μόνο να σας παρουσιάσω κάποια κλιπς που εχουμε ανεβάσει απο το cd. Καλη ακρόαση λοιπόν! \' InfraVision - When Everything Is Worth \' 2011 album
messalion Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά ! Αποφάσισα να σας παρουσιάσω την μπάντα μου . Είμαστε έναμιση χρόνο ενεργοί και εχει κάτι μήνες που κάναμε το πρώτο μας αλμπουμ. Δεν ξέρω τι άλλο να πω Να σου πουμε εμεις τοτες :D Εξαιρετικοι - απλα ;) και ευχομαι τα καλυτερα !!! think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
droneblack Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 μπραβο ρε μαγκες ...καλο δρομο...καλο κουραγιο!!
Aragorn23 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Πολύ καλοί !!! Επίσης πολύ ωραίο το εξώφυλλο του αλμπουμ!!! Να τα 100στήσετε τα άλμπουμ!!!! ;D ;D I can change one note and make you cry
messalion Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Πολύ καλοί !!! Επίσης πολύ ωραίο το εξώφυλλο του αλμπουμ!!! Να τα 100στήσετε τα άλμπουμ!!!! ;D ;D μισαλοδοξε - ωραια ευχη ρε :D μονο 100 αντιτυπα τους ευχεσαι ? ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Όχι το στυλ μου αλλά πολύ καλοί. Μπράβο σας. Ακολουθεί πολύ άσχετη ερώτηση - αλλά θα βάζατε στις επιρροές σας τους Muse; Έτσι από περιέργεια, επειδή άκουσα κάποια στοιχεία... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Aragorn23 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 μισαλοδοξε - ωραια ευχη ρε :D μονο 100 αντιτυπα τους ευχεσαι ? ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ε αν το πάμε με αντιτυπα μακάρι τα παιδια να τα εκατομμυριάσουν!!! ;D I can change one note and make you cry
RadioSilence Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Ευχαριστούμε για τα πολυ καλά σας λόγια ! :) Μας δίνουν κουράγιο και όρεξη για να συνεχίσουμε ! \' InfraVision - When Everything Is Worth \' 2011 album
gvour Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Δυνατοι. Μ αρεσε πολυ το begins to end. Mπραβο σας!
RadioSilence Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2012 Όχι το στυλ μου αλλά πολύ καλοί. Μπράβο σας. Ακολουθεί πολύ άσχετη ερώτηση - αλλά θα βάζατε στις επιρροές σας τους Muse; Έτσι από περιέργεια, επειδή άκουσα κάποια στοιχεία... Muse ? Απότι ξέρω κανενας από τα παιδιά δεν ακούει ..(εκτός άμα το κάνει κρυφά ) :P Σε γενικές γραμμές καφρομεταλάδες είμαστε όλοι (και satriani για να σολαρω ) ;), αλλα δεν είμαστε κολλημένοι σε απόψεις του τύπου : τι ? θα βαλουμε ηλεκτονίλες σε μέταλ κομμάτι ? Αυτή η ελευθερία στον πειραματισμό μας απέδωσε αυτο το στυλ που γράφουμε . Κάτι μοντέρνο για τα δικά μου 'μεταλ' δεδομένα τουλάχιστον . \' InfraVision - When Everything Is Worth \' 2011 album
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση