alexkon13 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2012 Στο 4:25 ποια πεταλια εκτος απο το Whammy εχει? Ναι!!! Και εγω εχω Les Paul με Floyd Rose!!
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2012 Με μεγάλη επιφύλαξη: 1) Ibanez TS-5 2) D.O.D Equaliser 3) Ibanez DDL 4) Ibanez AD-9 InfluenSir!
Alchemist Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2012 Αν και το παρακάτω video δεν δείχνει τα πετάλια που έχει ο Morello στη συγκεκριμένη συναυλία, πιστεύω δίνει χρήσιμες πληροφορίες αν θέλεις να πετύχεις RATM-like ήχο: Tom Morello pt 1 Yes it is!!!
alexkon13 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 OP Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 Αν και το παρακάτω video δεν δείχνει τα πετάλια που έχει ο Morello στη συγκεκριμένη συναυλία, πιστεύω δίνει χρήσιμες πληροφορίες αν θέλεις να πετύχεις RATM-like ήχο: Tom Morello pt 1 Με μεγάλη επιφύλαξη: 1) Ibanez TS-5 2) D.O.D Equaliser 3) Ibanez DDL 4) Ibanez AD-9 Οκ ευχαριστω πολυ! Ναι!!! Και εγω εχω Les Paul με Floyd Rose!!
RayDTutto Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2012 Άσχετο αλλά ο Morello μου είναι ίσως ο πιο συμπαθής κιθαρίστας. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση