IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2006 Γίνετε να σηκώσουμε φωτογραφίες στο φόρουμ από τον υπολογιστή μας και όχι από κάποιο url ? ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2006 Administrator Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2006 Τις ανεβάζεις στο My uploads Μετά δίνεις το link του .jpg μέσα στο post σου, επιλέγοντας Img επάνω δεξιά ως εξής: Live and let Live.
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2006 OP Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2006 Ok, ευχαριστώ. ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
lock Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά σόρυ... Το my uploads που ακριβώς είναι? Προσπαθώ να ανεβάσω μια εικόνα σε κάποιο τόπικ, βρήκα αυτό το τόπικ σχετικό με το πως να την ανεβάσω... αλλά δεν μπορώ να βρω το my uploads. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως ακριβώς μπορώ να ανεβάσω μια εικόνα απο τον υπολογιστή και που?
exarhos Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2007 ωραιος σκυλος yameth. :) www.myspace.com/costaexarhos
taskor Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά σόρυ... Το my uploads που ακριβώς είναι? Προσπαθώ να ανεβάσω μια εικόνα σε κάποιο τόπικ, βρήκα αυτό το τόπικ σχετικό με το πως να την ανεβάσω... αλλά δεν μπορώ να βρω το my uploads. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως ακριβώς μπορώ να ανεβάσω μια εικόνα απο τον υπολογιστή και που? Ουτε κι εγω μπορω να βρω το ''My uploads'' :-\ Please...
lock Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2007 Μήπως είναι μόνο για τους πολύ καλά μυημένους??? ;D ;D
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2007 Administrator Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2007 Για να συμπεριλάβεις εικόνα ακολουθείς τις παραπάνω οδηγίες. Παρ' ότι άλλαξε το λογισμικό του φοόρουμ, είναι ο ίδιος τρόπος. Το 2ο εικονίδιο στη 2η σειρά πάνω από το χώρο που γράφεις το κείμενο σου δίνει : [img ]http://---[/ img] ώστε να προσθέσεις το λινκ της εικόνας αν είναι σε κάποιο άλλο σάιτ. Για να ανεβάσεις εικόνα συνημμένη που είναι και ο σωστός τρόπος, κάτω από το χώρο που γράφεις το κείμενο υπάρχουν οι πρόσθετες επιλογές. Επισύναψη αρχείου: και όπως στα Windows, ανεβάζεις εικόνες, mp3, κλπ. * ωραιος σκυλος yameth. Smiley Ευχαριστώ. Θα το μεταφέρω στην Πόπη. ;) Live and let Live.
lock Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2007 Κάτω απο το παράθυρο που γράφω υπάρχουν οι πρόσθετες επιλογές αλλά δεν υπάρχει καθόλου αυτό που λες φίλε yameth. Υπάρχουν κουτάκια για: Ειδοποίηση για απαντήσεις σε αυτό το θέμα, Επιστροφή στο θέμα μετά την αποστολή, Μη χρήση smilies. Ενδεχομένως το λάθος να είναι δικό μου αλλά πραγματικά δεν υπάρχει αυτό που λες. Για να ανεβάσεις εικόνα συνημμένη που είναι και ο σωστός τρόπος, κάτω από το χώρο που γράφεις το κείμενο υπάρχουν οι πρόσθετες επιλογές. Επισύναψη αρχείου: και όπως στα Windows, ανεβάζεις εικόνες, mp3, κλπ.
taskor Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2007 Κάτω απο το παράθυρο που γράφω υπάρχουν οι πρόσθετες επιλογές αλλά δεν υπάρχει καθόλου αυτό που λες φίλε yameth. Υπάρχουν κουτάκια για: Ειδοποίηση για απαντήσεις σε αυτό το θέμα, Επιστροφή στο θέμα μετά την αποστολή, Μη χρήση smilies. Ενδεχομένως το λάθος να είναι δικό μου αλλά πραγματικά δεν υπάρχει αυτό που λες. Για να ανεβάσεις εικόνα συνημμένη που είναι και ο σωστός τρόπος, κάτω από το χώρο που γράφεις το κείμενο υπάρχουν οι πρόσθετες επιλογές. Επισύναψη αρχείου: και όπως στα Windows, ανεβάζεις εικόνες, mp3, κλπ. +1 1/2 Aυτα βλεπω κι εγω... ::)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση