Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

ΜΕ ΓΕΙΑ!!!

Η αλήθεια είναι ότι δε με τρελαίνουν και πολύ οι Jaguar αλλά αυτή έχει ωραίο χρώμα ;)

Το κακό με τις Jaguar είναι (από τη λιγοστή εμπειρία μου) ότι αν είσαι τύπος σαν εμένα που αλλάζεις μαγνήτη ανά 2ο μέτρο του κομματιού ( :lol: :lol: :lol: ) θα τα βρεις λίγο "μπαστούνια" με τον εντελώς άβολο επιλογέα θέσεων που έχουν... :roll:

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Δημοσιευμένο

Το κακό με τις Jaguar είναι (από τη λιγοστή εμπειρία μου) ότι αν είσαι τύπος σαν εμένα που αλλάζεις μαγνήτη ανά 2ο μέτρο του κομματιού ( :lol: :lol: :lol: ) θα τα βρεις λίγο "μπαστούνια" με τον εντελώς άβολο επιλογέα θέσεων που έχουν... :roll:

8O 8O 8O

Τι... σαν αυτόν δηλαδή;

rose1_stevemorse.jpg

Παρεμπιτόντως, έβλεπα ένα βιντεάκι και παραγέρασε ρε γμτ ο Στήβι... αλλά τι περιμένεις με 4 γυναίκες και, ξέρω γω, 18 παιδιά... πόσα έχει... :roll: 8)

Ηλία πάρε μια ΜΜ SM sig. να βρεις το φως σου άνθρωπέ μου... :P

Δημοσιευμένο
ΜΕ ΓΕΙΑ!!!

Η αλήθεια είναι ότι δε με τρελαίνουν και πολύ οι Jaguar αλλά αυτή έχει ωραίο χρώμα ;)

οντως και αν σκεφτεις οτι η Jaguar μπορει να βγαλει ..κατσε να δω :lol: ...7 εντελως διαφορετικους ηχους..την πατησες....παντως το ποιο δυσκολο ειναι να συνηθισω την μικρη Gibson στυλ σκαλα της & το λεπτο μπρατσακι της (και τα vintage ταστα :twisted: ) που θα μου παει ομως θα τα καταφερω.. :lol:

παντως απο ποιοτητα κατασκευης ειναι με διαφορα η καλυτερη αμερικανικη Fender που εχω δει ποτε,τα προσεχουν πολυ αυτα τα μοντελλα φαινεται..

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...