Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Guru Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 ...ενώ η Roland, απ' ό,τι ακούω, έχει παρατήσει εντελώς το Fantom και δεν ενδιαφέρεται να λύσει τα προβλήματα του. Ποιά προβλήματα;
The_Black_Sheep Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Έχει ήδη βγει το OS 2.1 για τα PC3/K! :) Τότε υποθέτω ότι εγώ δεν είμαι ενημερωμένος... ;D Ποιά προβλήματα; Δεν ξέρω και δεν μιλούσα για συγκεκριμένα προβλήματα γιατί όπως είπα δεν το έχω το όργανο, απλά είχα διαβάσει στα forum της Roland ότι η εταιρία το έχει εγκαταλείψει το όργανο, σταμάτησε να βγάζει OS Updates και τέτοια.. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, εγώ λέω αυτό που είδα και λέω και την προσωπική μου γνώμη, ότι η Kurzweil υποστηρίζει τα όργανά της και με το παραπάνω.. :) 'Cause I was Raised on Rock...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 OP Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Κύριοι σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Αναμένω ένα ολοκαίνουριο pc3 76. www.sonicspace.gr
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Ελπιζω να μην ξανα-ξανα-αλλαξεις το ονομα σου και το κανεις Kurzweilous... :P Specs talks, Mgs walks
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 OP Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Ελπιζω να μην ξανα-ξανα-αλλαξεις το ονομα σου και το κανεις Kurzweilous... :P Θα γίνει μακροσκελέστατο με τον εξοπλισμό μου πλέον. ;D Εξού και το ονοματεπώνυμό μου και ησύχασα! www.sonicspace.gr
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Guru Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Τότε υποθέτω ότι εγώ δεν είμαι ενημερωμένος... ;D Δεν ξέρω και δεν μιλούσα για συγκεκριμένα προβλήματα γιατί όπως είπα δεν το έχω το όργανο, απλά είχα διαβάσει στα forum της Roland ότι η εταιρία το έχει εγκαταλείψει το όργανο, σταμάτησε να βγάζει OS Updates και τέτοια.. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, εγώ λέω αυτό που είδα και λέω και την προσωπική μου γνώμη, ότι η Kurzweil υποστηρίζει τα όργανά της και με το παραπάνω.. :) Σε αρκετά φόρουμ λέγονται διάφορα από διάφορους "χρήστες" για διάφορα μηχανήματα. Δεν σημαίνει ότι όσα αναφέρουν οι "χρήστες" ισχύουν κιόλας ή ακόμα κι αν ισχύουν ορισμένα από αυτά τα "προβλήματα", δεν σημαίνει ότι δεν είναι άμεσα επιλύσιμα από τον κατασκευαστή. Κύριοι σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Αναμένω ένα ολοκαίνουριο pc3 76. Καλόπαιχτο Κώστα και καλές δουλειές.
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 OP Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Καλόπαιχτο Κώστα και καλές δουλειές. Ευχαριστώ Μανώλη. Εύχομαι το ίδιο και σε σένα και σε όλα τα παιδιά! Ευχαριστώ το Noiz επίσης !! www.sonicspace.gr
ThS Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Κύριοι σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Αναμένω ένα ολοκαίνουριο pc3 76. ;D Καλόπαιχτο λοιπον! Forgive me Lord for I have synthed..
edessaios Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2012 Κύριοι σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Αναμένω ένα ολοκαίνουριο pc3 76. Συγχαρητήρια για την επιλογή σου!Ως χρήστης kurzweil pc3k8 εδώ και σχεδόν ένα χρόνο δηλώνω εντυπωσιασμένος!Είναι το πρώτο όργανο που με έχει κερδίσει πραγματικά! Καλόπαιχτο και καλορίζικο λοιπόν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση