Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο
Νομίζω ότι το γυαλόχαρτο (ως "λαϊκή"/επιθετική μορφή ελαφρόπετρας) βοηθάει στο να αφαιρεθεί το κερατινοποιημένο ξερό δέρμα (what we scientists call "κάλος, ο") το οποίο μπορεί στο μεταξύ να έχει σκεπάσει τη σκλήθρα και να μην την αφήνει να βγει.

Πιθανότατα δε, για να μην έχει κάνει κάποια αντίδραση μάλλον είναι μέσα στον κάλο και οριακά ενοχλεί το κανονικό δέρμα από κάτω.

στε αυτη την περιπτωση ,πιστευω πως το γυαλοχαρτο θα βοηθηση στο να"μαζεψη"

την σκληθρα-γρεζο (οτι κι αν ειναι).εαν βεβαια ειναι στην επιφανεια του δερματος η ακρη του υλικου που μπηκε,περασε το γυαλοχαρτο(ενα μικρο κομματακι ετσι?) πανω απο το δακτυλο με καθετες κινησεις (οχι κυκλικες) και δες σε πια κατευθυνση,οταν το περνας, "τραβαει" και νιωθεις το γρεζο-σκληθρα,εκει επεμενε μεχρι να το παρει το γυαλοχαρτο(ποναει βεβαια αλλα παρτο αντρικα και εισαι οκ 8))ειναι καφρικη μεθοδος.... ;D

τωρα για το λαδι ,βαλε λιγο αστο να μαλακωση το δερμα κανα δυο λεπτα ,το πιο πιθανο ειναι να ψιλοπεταξη τη μυτη του παρεισακτου υλικου και να σε βοηθηση να τη δεις και να την αφαιρεσης με ενα τσιμπιδακι ,η μπορεις να το βγαλεις με κινησεις ,οπως "σκανε" οι γυναικες τα σπυρακια (μπλιαχ!!!)/

ελπιζω να βοηθαω λιγο,αν κανω λαθος διορθωστε με please!

αν τελικα υπαρχει κατι αλλα δεν το εντοπισες παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες ,τοτε ισως "περπατησε"

μεσα στο δακτυλο και δεν θα το βρεις ποτε(συνηθως τα γρεζα απο ευγενη μεταλλα "περπατανε")

η ενοχληση θα φυγη...(παιζεται αυτο το τελευταιο ,αλλα απο την εμπειρεια μου με τα σιδερα συνηθως ο πονος φευγει σε 2-3 ημερες)

• Απαντήσεις 23
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο
.ναι, βάζεις και ένα νεγκλιζέ, χαμηλώνεις τα φώτα, Bary White στο cd...και περιμένεις 

σε αυτη τη μεθοδο ,πρεπει να εχεις τοποθετηση καπου συγκεκριμενα την κιθαρα? 

• Guru
Δημοσιευμένο

κι εγω το παθαινω που και που. μαλλον απο το πολυ παιξιμο ειναι, κατι στο δερμα που δε φαινεται, και περναει.

κανε ομως αυτο με το λαδι μηπως υπαρχει κατι για να φυγει

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...