stavros911 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2012 Έχω βάλει στο μάτι αυτό το μπασάκι και θα ήθελα, αν το έχει κανείς, να μου πει πως του φάνηκε σαν επιλογή. Ευχαριστώ.
Nikoubis Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2012 Συμπαθητικο ειναι, ελαφρυ, ευκολοπαιχτο και με μια χαρα ηχο. Στο Talkbass ομως υπαρχουν αναφορες σε κανα δυο συγκεκριμενα θεματα κατασκευης, με ενα απο αυτα να ειναι πως ξεκολλησε η ταστιερα απο το μπρατσο. Δε συμβαινει σε ολους, δε συμβαινει καν στην πλειοψηφια πιθανοτατα, αλλα εχει συμβει σε αρκετους ωστε να εμφανιζεται σε αρκετα threads απο διαφορετικα ατομα.
stavros911 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 OP Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 Συμπαθητικο ειναι, ελαφρυ, ευκολοπαιχτο και με μια χαρα ηχο. Στο Talkbass ομως υπαρχουν αναφορες σε κανα δυο συγκεκριμενα θεματα κατασκευης, με ενα απο αυτα να ειναι πως ξεκολλησε η ταστιερα απο το μπρατσο. Δε συμβαινει σε ολους, δε συμβαινει καν στην πλειοψηφια πιθανοτατα, αλλα εχει συμβει σε αρκετους ωστε να εμφανιζεται σε αρκετα threads απο διαφορετικα ατομα. Τζίζους! Ακου ξεκολλαει η ταστιερα!!! Ακομη και αν συνέβη σε 2, δηλ παραπάνω από έναν ε τότε δεν το παίρνω! Επίσης δεν βλέπω να έχει σημαδεμένα τάστα και δεν έχω όρεξη να ταλαιπωρούμαι.
jaguarbass12 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 Κυκλοφορεί σε 4χορδες, 5χορδες και 6χορδες εκδόσεις. Επίσης είναι διαθέσιμο σε fretted και fretless formats. Ο εργονομικός σχεδιασμός των μπάσων Curbow μου θυμίζει ολίγον Conklin.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση