ludwigvan Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα. Έχω παραγγείλει ενα crybaby gcb95 καθώς και αρκετά στοιχεία για να το modάρω. Τα μοντς που θέλω να κάνω είναι: 1. να βάλω έναν επιλογέα για διάφορες τιμές πυκνωτών που ελέγχουν το sweep 2. να αντικαταστείσω το ποντεσιόμετρο 3. να το κάνω true bypass και να βάλω led λοιπόν οι ερωτήσεις μου είναι οι εξείς. Τι ρόλο παίζουν οι τιμές τις αντίστασεις στα ποντεσιομετρα. Γεια παράδειγμα το crybaby έχει νομίζω 100ρι ποτ. Τι θα γίνει άν βάλω 20ρι ή 500ρι ας πούμε; Ξέρω ότι το θέμα με το true bypass και το tone sucking είναι λίγο υπερεκτιμημένο είδικα για πετάλια που φτιάχτηκαν μετα το 90 αλλά 9 στους 10 κράζουν το crybaby για αυτόν τον λόγο. Επίσεις ξέρω ότι μετατρέψεις το crybaby σε true bypass χάνει μερική απο την ένταση και από την χροιά του. Μετά σκέφτηκα ότι ιδανική λύση θα ήταν να το κάνω bypass με εξωτερικό πετάλι λούπερ. Και μετά σκέφτηκα, γιατί να μην το ενσωματώσω μέσα στο πετάλι; Δηλαδή να έιναι μόνιμα ανοιχτό το πετάλι με το που μπει στο ρεύμα και το κλίκ απλά να αλλάζει τον δρόμο του σήματος μέσα ή έξω από το πετάλι. Γίνεται κάτι τέτοιο; τί ακριβώς πρέπει να κάνω;
theoctapus Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Επίσεις ξέρω ότι μετατρέψεις το crybaby σε true bypass χάνει μερική απο την ένταση και από την χροιά του. Αυτό από που το συμπέρανες; Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
alderbody Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Τι ρόλο παίζουν οι τιμές τις αντίστασεις στα ποντεσιομετρα. Γεια παράδειγμα το crybaby έχει νομίζω 100ρι ποτ. Τι θα γίνει άν βάλω 20ρι ή 500ρι ας πούμε; Αν βαλεις 20αρι θα ακους μονο πριμα. Δηλαδη μονο το "α" απο το "ουα"... Το 500αρι θα σου κανει υπερβολικα γρηγορα το "ουα" και δεν θα το καταλαβαινεις. Αλλα αν θυμαμαι καλα μονο 100αρια και 200αρια παραγονται. (εχω κι εγω 200αρια) (στο στοκ μου, οχι σε πεταλι) 20αρια και 500αρια για wah δεν εχω δει. Μετά σκέφτηκα ότι ιδανική λύση θα ήταν να το κάνω bypass με εξωτερικό πετάλι λούπερ. Και μετά σκέφτηκα, γιατί να μην το ενσωματώσω μέσα στο πετάλι; Δηλαδή να έιναι μόνιμα ανοιχτό το πετάλι με το που μπει στο ρεύμα και το κλίκ απλά να αλλάζει τον δρόμο του σήματος μέσα ή έξω από το πετάλι. Γίνεται κάτι τέτοιο; τί ακριβώς πρέπει να κάνω; αν καταλαβα καλα αυτο που λες ειναι ...true bypass. αλλα μαλλον δεν καταλαβα... wood matters
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση