yannis37 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Η κρίση, κριση ....αλλά εχουμε και ενα gas να ικανοποιήσουμε ;D πηρε κατι πραγματακια ενας φιλος απο γερμανια και δεν αντεξα, πηρα κατι και εγώ. http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Guitars/Other-models/Jack-and-Danny-JM20-IV-Ivory/art-GIT0011807-000 την ειχα μπανισει καιρο αλλά τωρα η τιμη ειναι εντελως ξεφτιλά και ειπα να την παρω ....και δεν επεσα εξω ;) ειναι η κιθάρα που την κουβαλάς παντου χωρις να φοβασαι μην την γρατζουνισεις, 2 μονοι και ενας διπλός για να εχεις μεγάλο φασμα παιξίματος, παλαιοτερα ειχα παρει αυτη με τους p90 JM-30, και οπως μου άρεσε και εκεινη έτσι και αυτή μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις (μιλάω πάντα για τα χρήματα έτσι?) ειναι αυτη η γλυκιά αισθηση που νομιζεις οτι τους επιασες κότσους ;D κλιπάκι και φωτο συντομα ;) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
hyperpanos Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Καλόπαιχτη :) Καλές φαίνονται πάντως για τα χρηματά τους ;) όχι άλλο κάρβουνο!!!
Sottos Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Μεγειές! Καλόπαικτη! Από τάστα ήταν οκ? Της έκανες σετάπ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση