hyperpanos Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Ένα μικρό instrumental που έγραψα σήμερα το μεσημέρι :) Πέιτε μου αν αξίζει να το αναπτύξω περαιτέρω ??? My_Midnight.mp3 όχι άλλο κάρβουνο!!!
ignantios Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 ......καλο ειναι......αλλα μια συμβουλη...εχω μια φιλη ψυχολογο που της εχω μιλησει για το ''προβλημα'' σου και μου ειπε οτι μπορει να ασχοληθει ....σε καλη τιμη παντα. ;D παντως αυτος που εχει κανει μακραν τα καλυτερα covers στο tube ειναι ο παρακατω με αποκορυφωση το συγκεκριμενο που το θεωρω ισως απο τα πιο δυσκολα κομματια του ωστε να το αποδωσεις σωστα. RUN FOREST....RUN!!!!
hyperpanos Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 OP Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 ......καλο ειναι......αλλα μια συμβουλη...εχω μια φιλη ψυχολογο που της εχω μιλησει για το ''προβλημα'' σου και μου ειπε οτι μπορει να ασχοληθει ....σε καλη τιμη παντα. ;D παντως αυτος που εχει κανει μακραν τα καλυτερα covers στο tube ειναι ο παρακατω με αποκορυφωση το συγκεκριμενο που το θεωρω ισως απο τα πιο δυσκολα κομματια του ωστε να το αποδωσεις σωστα. Έχω πάει και μου είπε ότι είμαι ανίατη περίπτωση ;D ;D ;D Το συγκεκριμένο το είχα σκοτώσει πριν λίγο καιρό ;) όχι άλλο κάρβουνο!!!
ignantios Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Το συγκεκριμένο το είχα σκοτώσει πριν λίγο καιρό ;) εγω να δεις....αστα ..για μενα ειναι πολυ δυσκολο κομματι.....αλλα ο τυπος ειναι εξαιρετικος. RUN FOREST....RUN!!!!
hyperpanos Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 OP Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 εγω να δεις....αστα ..για μενα ειναι πολυ δυσκολο κομματι.....αλλα ο τυπος ειναι εξαιρετικος. Τον έχω παρακολουθήσει τον τυπά στο youtube και είναι πραγματικά πάρα πολύ καλός 8). όχι άλλο κάρβουνο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση