stathis169 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 στο λαπτοπ γινετε αυτο και οτι μουσικη παιζει εκεινη την ωρα παραλληλα, αμεσως πχ το itunes k guitar pro 6 , ολα παιζουν στην μιση ταχυτητα,,, και φυσικα δεν ακοω ουτε διαβαζω,,, δεν ηταν παντα ετσι ,, κατι εγινε που δε ξερω.... antivirus kai ola ayta ta ekana ,,, κανενασ?
messalion Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Σταθαρα Καλησπερα :D ειναι σπασμενο ή γνησιο το guitar rig ? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
stathis169 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 OP Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 torrent!! ολοι τα εχουμε δοκιμασει λιγο πολυ,,, αλλα ετσι στα καλα καθουμενα μετα απο 2 χρονια να το κανει?
stathis169 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 OP Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 πηρα γνησιο απο 2ο χερι κ δουλευει τελικα,,, mersi
SlapGas Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Φίλε Στάθη δεν θέλω να σε αποπάρω, αλλά είναι λάθος να ζητάς βοήθεια-support για προβλήματα σπασμένου software. :-\ Αν δεν κάνω λάθος, είναι γραμμένο και στους κανονισμούς του forum. Σε fora του εξωτερικού μάλιστα (π.χ. sevenstring.org), απαγορεύεται ρητά η δημισίευση σχολίων σχετικών με πειρατικό software. :)
stathis169 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 OP Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 συγνωμη παιδια ,,απλα κεκτιμμενη... λαθος μου,,,.
messalion Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2012 Ελπιζω να σου εγινε καπως "μαθημα" οτι οταν εχουμε προβλημα με ενα software σηνυθως φταιει που ειναι σπασμενο ;) μην με παρεξηγησεις απλως το εχω δει να συμβαινει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες και ας μου στελνουν π.μ. διαφοροι και να μου λενε οτι λεω μαλακιες ;D Αντε καλο τζαμαρισμα και ανεβασε και κανα βιντεο να γουσταρουμε think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση