droneblack Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Εαν ερθεις σαλονικα αδελφε πας μια βολτα στο Ζαχο μπορει να εχει καμια vintage τελευταια φορα (πριν κανα τριμηνο) ειδα μια v100 pg icon ,την εχω κανενα χρονο και ειμαι ερωτευμενος :-* .αν εχει ακουσε την χωρις ενισχυτη πρωτα θα καταλαβεις τι λεω! αν δε αργοτερα προχωρισεις σε ηλεκτρικα και κανενα μαγνητη(οχι οτι δεν ειναι καλοι οι wilkinson,αλλα υπαρχουν και καλυτεροι) τις epi τις ψιλοθαβη (τσεκαρισμενο και οχι μονο με τα δικα μου αυτια) παιζει να τη βρεις και ποιο φτηνα απο το net
rocknroll Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2012 OP Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2012 με τραβαει πιο πολυ η vintage........και το αγγλικο site...........σας ευχαριστω πολυ!!!!!! μεγαλες διαφορες στη τιμη ιδικα για τις μερες που περναμε!!!!!! οταν δουλευεις για 20 ευρο τη μερα και λες παλι καλα που εχω και αυτο.....................
droneblack Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2012 με τραβαει πιο πολυ η vintage........και το αγγλικο site...........σας ευχαριστω πολυ!!!!!! μεγαλες διαφορες στη τιμη ιδικα για τις μερες που περναμε!!!!!! οταν δουλευεις για 20 ευρο τη μερα και λες παλι καλα που εχω και αυτο..................... τη δικη μου τη μου τη βρηκα για 85 ευρω ποιο φθηνα απο ιρλανδια ,δεν θυμαμε καθολου πως λενε το μαγαζι (κατι σε candyapple.....νομιζω πως το λενε, google it) καθολου μεταφορικα ,μου την εστειλαν με αεροπλανο ,δευτερα εβαλα τα χρηματα παρασκευη τις εβαζα καινουργιες χορδες!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση