gerasimos Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2006 Προφανώς, με τον τρόπο που τίθεται το θέμα από το φίλο, ό,τι απάντηση και να λάβει είναι σωστή. Αν δεν υπάρχει κάτι που να έχει ακούσει και να του αρέσει ή κάτι που τον προβληματίζει ανάμεσα στα δύο ηχεία κλπ δεν πρέπει να έχει ενδοιασμούς στο να διαλέξει οποιοδήποτε ηχείο. Πρόκειται για 2 εξίσου καλά ηχεία. Τα dynaudio μου έκατσαν καλύτερα από τα Genelec όταν τα πήρα. Είναι θέμα γούστου. Γεράσιμος Υ.Γ. Το search το δοκίμασες; Ειδικά για τα BM5A έχουν αναφερθεί αρκετά στο Noiz.
wizard Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2006 Καλυτερα Genelec πιστευω. Και ας αναφερουμε και το γεγονος οτι εδω τα εχουν πολυ φτηνα (καλυτερα απο thomann) audioworldmtc.com
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2006 Administrator Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2006 Είναι προφανές ότι μαζεύεις πελατία ή ξέρεις ποιες είναι οι τιμές που δεν αναφέρει το site. Αν είσαι απλά πελάτης τότε γιατί δεν λες και σε τι τιμή τα αγόρασες εσύ; Κατάντησε αστείο πια αυτό που κάνεις. :evil: Live and let Live.
wizard Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2006 1250 το ζευγος με το φπα τα πηρα . ..βεβαια δεν βλεπω και αλλα λινκ να λενε τιμες πριν... γιαυτο δεν ειπα κατι. δεν νομιζω να ειπα κατι κακο .. να βοηθησω πηγα .
mindconspiracy Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2006 Φίλε ενημερωτικά σου λέω οτι υπάρχουν και άλλες εταιρείες που κατασκευάζουν ηχεία της κατηγορίας που σε ενδιαφέρει.Ψάχτο λίγο....
mindconspiracy Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2006 Και για να αναφέρω μερικές εταιρείες χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω ή να κατευθύνω : ADAM, ATC, K+H, Tannoy, KRK....... Ευτυχώς για μας υπάρχουν και άλλες εταιρείες!
Leondas Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2006 ADAM Tannoy KRK καλά έιναι όλα........ Αλλά είμαι genelecάκιας......Τί να κάνουμε??? Τα 8040 έχουν απίστευτα μπάσα για την διάμετρο του οδηγού τους..... Δεν το πίστευα.... Τα DYNAUDIO δεν τα χω ακούσει........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση