pericles Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Τσεκαρετε και την τεχνικη του οταν παιζει διπεταλο αξιζει τον κοπο.
pericles Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Επισης ο Μιχαλης Πορτνοι εξηγει με καταπληκτικο τροπο και δειχνει κιολας ορισμενα groovew που περιεχονται στα κομματια των Drean Theater ...Απολαυστε τον.
hampis Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Τοσο ο Ιωάννης Μαυρεντάξης όσο και ο Μιχάλης Πορτνοιδης ειναι φαινομενα μεγαλα ! Για ακομα μια φορά ομως αντί να αφιερωνουμε χρονο για practice ονειρευόμαστε πως θα θελαμε να ειμασταν βλεποντας βιντεο στο ''Εσυ σωλήνας'' ;D ;D
pericles Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 ΚΑΙ μαμω τις μεταφρασεις Μπαμπη .ενταξει με το practicing αλλα και λιγο ''ματι'' δεν βλαπτει . Επισης με την πειρα που εχω αποκομισει παρατηρω οτι (και ειναι κοινος νους) μετα απο μια περιοδο καλης μελετης πρεπει να σταματαμε και να ''βγαζουμε ''τα στοιχεια που μελετησαμε στο παιξιμο ..κυριως στο live .Πολλες φορες βγαινουν και τοτε θυμομαστε οτι τα ειχαμε μελετησει. Ο John κυριολεκτικα ''τερας'' στα ντραμς .
Melodic drummer Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Ρε σεις! ... ο Πορτνοίδης, παίζει όρθιος! ... ρε τον Πόντιο! ... ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Παρατηρούσα το set up τους…και ορμώμενος από προηγούμενη συζήτηση μου δημιουργήθηκε με βεβαιότητα η εντύπωση ότι τελικά το στήσιμο των τύμπανων – κυμβάλων, δεν είναι μόνο «τι με βολεύει»….αλλά έχουν και μια στυλιστική προσέγγιση , η οποία υποκινείται και από άλλα αίτια , πλέον των αμιγώς παικτικών - μουσικών. Για να μην το κουράζω , στο set – up του Blackwell, όλα τα «πιάτα» κάτω από το ύψος του ώμου, και φυσικά κάτω από το ύψος των ματιών (με εξαίρεση ένα china) …. Στο set-up του Portnoy , πολύ ψηλότερα…..ίσως και για να δικαιολογούν μια άλλη "θεατρικότητα" στο παίξιμο, είναι και το style της μουσικής διαφορετικό. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
pericles Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Ρε σεις! ... ο Πορτνοίδης, παίζει όρθιος! ... ρε τον Πόντιο! ... ΚΑΙ οχι μονο παρατηρησε το αριστερο του ποδι να δεις και ενα 4 ποντο τουλαχιστον τακουνι . Η πολυ κοντος ειναι η το φοραει για καποιους λογους (στυλ ;μοδα ;)
Melodic drummer Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Πού το είδες ρε γάτα ... εμένα η ανάλυση της οθόνης δεν μου καθαρίζει τακούνι ... Επίσης ... η μπούκλα στο στέρνο, είναι ίδια, με ... την μπούκλα ... της κεφαλής! :o Μπού χα χα χα ... ! ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ
Melodic drummer Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 ... το περικάρπιο λέτε να ναι ... Michael Jordan, για να καρφώνει με Back door, το δεξί ... china??? ... Μπου χα χα χα ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ
pericles Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Πού το είδες ρε γάτα ... εμένα η ανάλυση της οθόνης δεν μου καθαρίζει τακούνι ... Επίσης ... η μπούκλα στο στέρνο, είναι ίδια, με ... την μπούκλα ... της κεφαλής! :o Μπού χα χα χα ... ! Ναι ρε συ κοκκινιζει η τακουνοσολα μεχρι οι στρωσεις τοθ τακουνιου ξεχωριζουν .Κοιτα οταν παιζει δικασο εκει καπου φαινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση