funky_bassman Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Γυναίκες; Εγώ πάντως συμφωνώ με τον Κώστα... Αν ήθελα γυναίκες θα καθόμουν σπίτι με την κοπέλα μου!!! ::) LA ROJΑ ARMADA
gdevelek Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Εγώ πάντως συμφωνώ με τον Κώστα... Αν ήθελα γυναίκες θα καθόμουν σπίτι με την κοπέλα μου!!! ::) The grass is always greener on the other side ::)
marathon Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Εγώ πάντως συμφωνώ με τον Κώστα... Αν ήθελα γυναίκες θα καθόμουν σπίτι με την κοπέλα μου!!! ::) Εσύ αγόρι έχεις κοπέλα...ο Νέστορας δεν έχει!!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Μοναστηριακές μπύρες να έχει! www.sonicspace.gr
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Εγώ πάντως συμφωνώ με τον Κώστα... Αν ήθελα γυναίκες θα καθόμουν σπίτι με την κοπέλα μου!!! ::) Eγώ συμφωνώ με τον bouzoukleri, αν ήθελα κιθάρες, μουσική, μπύρες θα καθόμουν σπίτι μου. InfluenSir!
bluesman Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Eγώ συμφωνώ με τον bouzoukleri, αν ήθελα κιθάρες, μουσική, μπύρες θα καθόμουν σπίτι μου. Σιγουρα ;D IF THE SHIT FITS , WEAR IT
Jazzjoker Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Αν είναι να πάμε σε μέρος με γυναίκες να πέσει και καμιά εναλλακτική ιδέα. Το λέγαμε με το Νέστορα και την προηγούμενη φορά. Ενωμοτάρχης
messalion Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 η 4η σελιδα βγανει γουστα - καλα το πατε αλλα ο ηθικος αυτουργος της ιδεας εχει εξαφανισθει και με βαζει σε σκεψεις και αποριες :D :D για να διαχωρισω τη θεση μου - ειμαι μεσα οπου και αν αποφασισετε @bouzoukleri θα συνοδευτεις απο τον govanmaniac ? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
bluesman Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Απλα μαθηματικα και τελος. ;) IF THE SHIT FITS , WEAR IT
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση