messalion Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 εκει που σου εχω σημειωσει στην φωτο δεν θα συνδεσεις εκει το μινιτζακ - θα συνδεσεις αντι για το καλωδιο με το μινιτζακ ενα καλωδιο RCA σε RCA - την ιδια ακριβως δουλεια θα κανεις οτι απορια εχεις μην δυστασεις - εδω ειμαστε για να σε βοηθησουμε ;) ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
xoytos Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 OP Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 συνδεσα ενα rca στο aux που λες στη φωτο και την αλλη ακρη στο μικτη στο channel1 line 1 και απο το Outpout του μικτη με rca συνδεσα στο tape του amplifier.. τα ηχεια ειναι παραξενα συνδεμενα.. ειναι 2 ηχεια τα οποιο ομως αντι να εχουν 4 καταληξεις καλωδιων ειναι ενωμενα και καταληγουν 2 καλωδια.. ετσι το βρηκα μη με κραξετε πως το εκανα εγω... :D λετε αυτο να ειναι προβλημα??? δε νομιζω να εχει συνδεθει παρολα αυτα.. μηπως πρεπει να ξεσυνδεσω το 5.1 απο τις πισω θυρες της creative???
kotsikatos Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2012 στειλε καμια φωτο με τα ηχεια και τα καλωδια πως ειναι ενωμενα...ειναι καποιο σετ που πηρες και στο δωσανε ετσι;; η ειναι καμια πατεντα;; πως το κοβεις για ανεβασε να σου πουμε...
xoytos Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2012 OP Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2012 εχουμε τα 4 καλωδια 12 34 || || ηταν ενωμενο το 2 με το 3 και τα αλλα συνεχιζαν ευθεια... πατεντα ειναι απο του θειου μαλλον για να γλυτωσει τις θυρες των ηχειων?? ποιος ξερει.. εγω τα χαλασα και τα εβαλα κανονικα στο αμπ οπως πρεπει να ειναι.. ουτως η αλλος δεν εχω αλλα να βαλω προς το παρων..
xoytos Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2012 OP Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2012 sorry παιδια που αργησα αλλα χαλασε το κινητο μου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση