aback Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 Το shine on you crazy diamond ειναι καλη περιπτωση για αρχαριους (κάποιας ηλικιας συνηθως!). εχεις ολο το χρονο να μαθεις το bend-up απο ΦΑ σε ΣΟλ. επισης ' date=' καταλαβαινεις οτι οση καλη κιθαρα και να ξερεις, υπαρχει παντα καλυτερη! καλη περιπτωση ειναι το Nothing else matters , σε απλοποιημενη βερσιον. Guns'n.r, τα πρωτα σολο του sweet child o mine, το πρωτο σολο του knockin'on heavens, το dont cry για αρπισμα. Τέλος, black sabbath riffs με καλο μετρημα.[/quote'] αυτή είναι άποψη κύριοι! έτσι μάλιστα.αιτιολογημένη πρόταση για αρχάριους με σαφή κατεύθυνση.θυμηθείτε τί γράψατε στην αρχή και θα καταλάβετε την επίθεσή μου. εύγε nicolas
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 προς aback : ευχαριστω φιλε μου. παντως, εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ ευκολο να δημιουργηθουν παρεξηγησεις σε τετοιες καταστασεις (φορουμ) . θελει προσεκτικο γραπτο λογο , αλλα αυτο παιρνει χρονο και δεν ειναι παντα εφικτο. anyways... https://www.facebook.com/automaton.athens
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση