hyperpanos Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Ο καιρός σιγά-σιγά ανοίγει και σε λίγο θα ξαναξεκινήσουμε να "καβαλάμε" τις μηχανές μας (εγώ δεν ξέρω ??? που έχω σιδερένια χέρια 8)). Αφιερωμένο λοιπόν σε όλους τους ερωτευμένους με τις μηχανές τους (αυτοί που έχουν με καταλαβαίνουν ;)). Motorcycle_Driver.mp3 όχι άλλο κάρβουνο!!!
gdevelek Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Ο καιρός σιγά-σιγά ανοίγει και σε λίγο θα ξαναξεκινήσουμε να "καβαλάμε" τις μηχανές μας (εγώ δεν ξέρω ??? που έχω σιδερένια χέρια 8)). Αφιερωμένο λοιπόν σε όλους τους ερωτευμένους με τις μηχανές τους (αυτοί που έχουν με καταλαβαίνουν ;)). Μένεις ορεινή βόρεια Ελλάδα; ???
hyperpanos Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Όχι, εμείς στη Ρόδο ξεκινάμε καλοκαίρι από Μάρτιο ;) :D όχι άλλο κάρβουνο!!!
gdevelek Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Ήμουν περίεργος σε τι κλίμα ζεις και σταματάς τη μοτό το χειμώνα, τίποτε άλλο...
hyperpanos Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Εδώ το χειμώνα έχει υγρασία και πολλές βροχές, όχι τίποτα άλλο ;). Το κομμάτι πως σου φάνηκε ???. όχι άλλο κάρβουνο!!!
pericles Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Κατι μου θυμιζει !!ΑΛΛΑ η εικονα που λαμβανω ειναι :καμια 20 μηχανες στο highway (οχι απαραιτητα hells angels ) με μουσικη υποκρουση το κομματι σου.Οτι πρεπει για ταξιδι με μοτο. Πρεπει να εχεις επηρεασθει απο santriani η οχι;Παντως το ακουσα προσεκτικα και μου αρεσε ..τοχεις Πανο.Και καλα χιλιομετρα ...και προσοχη !!
hyperpanos Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Το κομμάτι μου άρεσε! Να είσαι καλά :) Κατι μου θυμιζει !!ΑΛΛΑ η εικονα που λαμβανω ειναι :καμια 20 μηχανες στο highway (οχι απαραιτητα hells angels ) με μουσικη υποκρουση το κομματι σου.Οτι πρεπει για ταξιδι με μοτο. Πρεπει να εχεις επηρεασθει απο santriani η οχι;Παντως το ακουσα προσεκτικα και μου αρεσε ..τοχεις Πανο.Και καλα χιλιομετρα ...και προσοχη !! Αχ φίλε Περικλή, τι έχω επηρεαστεί από Satriani, καμμένος είμαι ;D ;D ;D και φυσικά το κομμάτι σου θυμίζει κάτι γιατί Satriani είναι ;) Υ.Γ. Τώρα που τα έχω σπάσει όλα, η προσοχή μας μάρανε 8) ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!!
pericles Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Ειπαμε ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ...Αυτη τη φορα κυριολεκτουμε .
hyperpanos Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Ειπαμε ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ...Αυτη τη φορα κυριολεκτουμε . Έτσι ακριβώς, από μηχανήματα αεροδρομίου δεν περνάω κυριολεκτικά ;D ;D ;D. Να είσαι καλά φίλε Περικλή και σε ευχαριστώ :). όχι άλλο κάρβουνο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση