Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! www.sonicspace.gr
Vasmar Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Χρόνια πολλά λοιπόν σε ένα από τα αγαπημένα μου hard rock κομμάτια ;) Keep it up ! it's all about balance...
freerock1974 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Σας ευχαριστω πολυ ολους! Να ειμαστε γεροί να χαιρομαστε αυτα που αγαπαμε και φυσικα ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ! :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
mick77 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Σταυρο εχω παθει εγκεφαλικο με αυτο το τραγουδι......ακουω και παιζω django τα τελευταια 2 χρονια και το μονο ροκ που ακουω ειναι αυτο ....να σαι καλα.... http://www.youtube.com/user/mick77guitarp
freerock1974 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 OP Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Μεγαλη τιμη για μενα. Να σαι παντα καλα! :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
samy paraga Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Είναι απ τις περιπτώσεις που λές ,δεν πάει και το παλιάμπελο ,ο φίλος μου ο Σταύρος έχει μερακλώσει και γουστάρει νοτιά ;D ;D ;D Ρε συ ήμαρτον ,θα με κάνεις μπονζοβικό στο τέλος ;D ;D ;D Ά να χαθείς να χάνεσαι .........δεν το έχω ακούσει το αλμπουμίδιον και ούτε επιθυμώ να γίνω σα τα μούτρα σου ιχθυόσκαλα Καβάλας ;D ;D ;D No one wants an alien
freerock1974 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 OP Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Ά να χαθείς να χάνεσαι .........δεν το έχω ακούσει το αλμπουμίδιον και ούτε επιθυμώ να γίνω σα τα μούτρα σου ιχθυόσκαλα Καβάλας ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ψαρακι φρεσκο απ την ξυλοκασα στο τηγανι αγορι μου...ποιοτητα ζωης.. ;) :D Καλα ρε Σαμυ,εσυ τι ακους τελικα?Amanda Lear? ;D Απ τοτε που απεταξες και τον Κιθ,μας εχεις μπερδεψει.. :-\ ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
gregg Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 ρε φιλε το ξαναειπα, αλλα... [move] ΜΠΡΑΒΟ!!![/move] just changed avatar :p
freerock1974 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 OP Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2012 ρε φιλε το ξαναειπα, αλλα... [move] ΜΠΡΑΒΟ!!![/move] Παιχταρα μου.. [move]:)[/move] Να σαι καλα! Περιμενουμε δουλεια στην επιφανεια.. ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση