Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 ;D ;D ;D ;D ;D Παντως ακομα κι ετσι,αμα ειναι στρατ,την καταλαβαινεις! ;D ;D ;D ;D ;D Α, βεβαίως! Αφού στη στρατ και μαγνήτας γκίπσον να βάνεις , πάλι σαν στρατ ακούγεται. ;D ;D Αλήθεια το λέω, το έχει κάνει ένας εξάδερφός μου. :P ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
freerock1974 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 ;D ;D ;D ;D Α, βεβαίως! Αφού στη στρατ και μαγνήτας γκίπσον να βάνεις , πάλι σαν στρατ ακούγεται. ;D ;D Αλήθεια το λέω, το έχει κάνει ένας εξάδερφός μου. :P ;D ;D ;D ;D Αφου ειπαμε...τα κσυλα... Αφου σκεφτομαι να κανω μια ξυλινη επενδυση(αλντερ)για το Αβαλον,να δω διαφορες.. ;D Αλλα ασε μη χασω την καλη πιστη που λεει το αρθρο και την πατησω.. ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 ;D ;D ;D Αφου ειπαμε...τα κσυλα... Αφου σκεφτομαι να κανω μια ξυλινη επενδυση(αλντερ)για το Αβαλον,να δω διαφορες.. ;D ;D ;D ;D ;D Εμ έτσι είναι. Γιατίς θάρσες αυτός δεν πήρε γιού βι ρακιέρα και το ακουμπά στο κσύλο; ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
freerock1974 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 ;D ;D ;D ;D Εμ έτσι είναι. Γιατίς θάρσες αυτός δεν πήρε γιού βι ρακιέρα και το ακουμπά στο κσύλο; ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D αχαχαχαχαχα! Δεν παιζεσαι ρε... Ακου τωρα το κουφο.. Επειδη η ρακιερα μου ειναι γεματη,το χω ακουμπισμενο σε ΚΣΥΛΙΝΟ σκαμνι!Σοβαρα. ;D Γι αυτο λοιπον αυτη η διαφορα με τα αλλα... :D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 Η αλήθεια είναι ότι το Avalon κι εμένα κι έκανε πιο πολύ κλικ, ιδιαίτερα στην ακουστική κιθάρα και το Dream on, που ακούγονται όλα πολύ "διαυγή" και με μεγάλη λεπτομέρεια (ειδικά κάποιες συχνότητες που στα άλλα δύο ψιλοχάνονται). Όντως έχεις δίκιο, πολύ πιο καλό αρχικό σήμα για επεξεργασία. Όταν όμως η συχνοτική ταλάντωση των παλμικών δονήσεων, στον βαθμό που αυτές καθορίζονται από τις εκάστοτε ηχοχρωματικές συνιστώσες που, απαρτίζοντας ένα όλο αλλά και ταυτόχρονα συνυπάρχοντας μέσω παραγοντικών δεσμών με πλείστες όσες ακαθόριστες μεταβλητές μπορούν να επηρεάσουν ένα τελικό στάδιο συγχωνεύσεων με αλλότρια υποσύνολα αυτού του ίδιου όλου, έρχεται σε πλήρη συμφωνία με την πρωταρχική μέθοδο επεξεργασίσς, τότε το αποτέλεσμα είναι το ίδιο! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 Ακου τωρα το κουφο.. Επειδη η ρακιερα μου ειναι γεματη,το χω ακουμπισμενο σε ΚΣΥΛΙΝΟ σκαμνι! ;D ;D ;D ;D Πόσα πόδια έχει το σκαμνι; Σε ρωτώ γιατί το σωστό είναι με τρία: (είναι Αlvar Aalto…bauhaus….σε πει ο Σούπερ Φανκ όταν ξυπνήσει ;D ;D) Με τέσσερα πόδια είναι ρέπλικα από το Ikea. :P Δεν είναι σωστά πράματα αυτά. ;D ;D Σε αυτό ακουμπάς behringer μόνο ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
freerock1974 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 Όταν όμως η συχνοτική ταλάντωση των παλμικών δονήσεων, στον βαθμό που αυτές καθορίζονται από τις εκάστοτε ηχοχρωματικές συνιστώσες που, απαρτίζοντας ένα όλο αλλά και ταυτόχρονα συνυπάρχοντας μέσω παραγοντικών δεσμών με πλείστες όσες ακαθόριστες μεταβλητές μπορούν να επηρεάσουν ένα τελικό στάδιο συγχωνεύσεων με αλλότρια υποσύνολα αυτού του ίδιου όλου, έρχεται σε πλήρη συμφωνία με την πρωταρχική μέθοδο επεξεργασίσς, τότε το αποτέλεσμα είναι το ίδιο! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Πονεσε το κεφαλι μου απ τα γελια... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
freerock1974 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 ;D ;D ;D ;D Πόσα πόδια έχει το σκαμνι; Σε ρωτώ γιατί το σωστό είναι με τρία: (είναι Αlvar Aalto…bauhaus….σε πει ο Σούπερ Φανκ όταν ξυπνήσει ;D ;D) Με τέσσερα πόδια είναι ρέπλικα από το Ikea. :P Δεν είναι σωστά πράματα αυτά. ;D ;D Σε αυτό ακουμπάς behringer μόνο ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Αλλος ετουτος... Με πεθανατε,το πεθαναμε και το θεμα... ;D ;D ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 `Αρθρο 1041 Τακτική χρησικτησία "Εκείνος που έχει στη νομή του με καλή πίστη και με νόμιμο τίτλο πράγμα κινητό για μια τριετία και ακίνητο για μια δεκαετία, γίνεται κύριος του πράγματος (τακτική χρησικτησία)." Κυρ δικηγόρε μου λάθος φράσεις τόνισες και στέλνεις τον Σταύρο σε αδιέξοδα μονοπάτια. Σταύρο, σου υπογραμμίζω το σημείο που πρέπει να προσέξεις περισσότερο. Ένα χαρτί βάλτον να υπογράψει και ......τέλος. ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
longshadow Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 Προσπάθησα να φέρω τα 3 κλιπς όσο πιο κοντά γίνεται σε θέμα έντασης. Ομολογώ οτι έχασα λίγο τη μπάλα...(ειδικά μεταξύ focusrite - tl audio). Περίμενα μεγαλύτερες διαφορές για να πω την αλήθεια... 1......mp3 2......mp3 3......mp3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση