THIASOS Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 Καλημερα παιδια θα ημουν ευτυχισμενος πραγματικα αν μπορουσε καποιος να με διαφωτισει με ενα ...ελληνικο μπουσουλα για τη χρηση του fl studio. Το προγραμμα το πηρα σπασμενο και ειμαι στο εμβρυικο σταδιο πειραμματισμου..Ευχαριστω!! ΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΡΑΠΕΤΕΥΟΥΝ ΕΜΑΘΑΝ ΤΙ ΓΥΡΕΥΟΥΝ
THIASOS Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 OP Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 Υπαρχει κανενα νεο για το προβλημα μου? ΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΡΑΠΕΤΕΥΟΥΝ ΕΜΑΘΑΝ ΤΙ ΓΥΡΕΥΟΥΝ
trolley Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 Υπαρχει κανενα νεο για το προβλημα μου? Λυπάμαι, αλλά ούτε υπάρχει, ούτε θα υπάρξει. Υ.Γ. Μην το παίρνεις προσωπικά, απλώς δεν υπάρχουν ελληνικά βιβλία οδηγιών γι' αυτά τα προγράμματα. Πρέπει να βρεις κάποιον που να ξέρει το πρόγραμμα και να στο δείξει. Κατά προτίμηση, να μένει ακριβώς δίπλα.. :) Mea Culpa
THIASOS Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 OP Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! ΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΡΑΠΕΤΕΥΟΥΝ ΕΜΑΘΑΝ ΤΙ ΓΥΡΕΥΟΥΝ
nathanlyk Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Φιλαράκο.."παίξε" μόνος σου και θα το μάθεις για πλάκα! Μπορεί να φαίνεται πολύπλοκο, αλλά δεν είναι! Μέσα σε ένα μήνα είχα μάθει σχεδόν τα 3/4 του προγράμματος αυτού! Μην το παρατήσεις αξίζει!! www.myspace.com/nathanlyk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση