Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 στο οποιο κλιπ θα βαραμε με καλεμια και σφυρια τις κατασκευες του Ηλια για να αποδειξουμε οτι δεν μασανε ;D Χμμμ... ωραία ιδέα ;D ;D ;D να δούμε αν είναι ανθεκτικά τα νίτρα ;D ;D ;D ;D ;D Funky γίνεται πολύ ωραίο, αδημονώ να το ακούσουμε ;) all this has happened before and will happen again
E.G. Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2012 OP Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2012 και τα τελευταια χερια βερνικι, πριν το sand and buff.
funky_bassman Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2012 Τι γυαλάδα είναι αυτή? Μου έφυγε το μάτι! Φαντάζομαι πόσο θα ζηλεύει ο Τερυ που του αρέσουν τα ωραία νερά στα fender (βλέπε MM)!!! Περιμένω και τοποθέτηση SF ώστε να ξεκαθαριστεί αν αυτό θεωρείται J bass... :P ::) LA ROJΑ ARMADA
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2012 Τι γυαλάδα είναι αυτή? Μου έφυγε το μάτι! Φαντάζομαι πόσο θα ζηλεύει ο Τερυ που του αρέσουν τα ωραία νερά στα fender (βλέπε MM)!!! Περιμένω και τοποθέτηση SF ώστε να ξεκαθαριστεί αν αυτό θεωρείται J bass... :P ::) ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ωραιότατο έγινε. Τύφλα να έχει το MM ;D Νομίζω ότι θα πρέπει να το κατατάξουμε στα «τούμπανο Jazz Bass» ;D ΥΓ: Άντε βρε Ηλία τελείωσε το να το ακούσουμε ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again
E.G. Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2012 OP Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2012 αν κατεβει ο μανωλης το ΣΚ στο εργαστηριο, το μπασακι θα ειναι ετοιμο, οποτε λιγο ακομα υπομονη Υ.Γ. παρτε και μια γευση απο μεταλοκιθαρο. ερχεται ;D
funky_bassman Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2012 Σάββατο παίρνω προαστιακό κι έρχομαι!!! ;) LA ROJΑ ARMADA
messalion Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2012 αυτα ειναι - δεν περιγραφω αλλο ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
E.G. Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 OP Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 Το μπασο ειναι ετοιμο! μερικες φωτογραφιες απο την τελικη συναρμολογηση.
messalion Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 σορρυ που θα γινω αθηροστομος αλλα απλα [move]ΓΑ ΜΑ ΕΙ[/move] καλοριζικο και ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον Ηλια που εχει τοσο μερακι ο ανθρωπος και μας κανει και χαλβαδιαζουμε - και δεν νομιζω να ειμαι μονο εγω ;) :D :D edit:κλιπς ASAP ααντε τωρα βαλε μπροστα την δικια μου ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
ratman Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 μπράβο πολύ ωραίο και με πάρα πολύ εκθαμβωτικοί γυαλάδα !!! καλορίζικο και καλοπαιγμένο να είναι !! όλα είναι σχετικά !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση