Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 101
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

ετσι, ετσι. σε ενα εργαστηριο πρεπει να υπαρχει και η απαραιτητη μουσικη  ;D . το sealer ειναι νιτρου και το περναω με πινελο. μπορεις και με πιστολι αλλα βαριεμε το καθαρισμα μετα

Δημοσιευμένο

ετσι, ετσι. σε ενα εργαστηριο πρεπει να υπαρχει και η απαραιτητη μουσικη  ;D . το sealer ειναι νιτρου και το περναω με πινελο. μπορεις και με πιστολι αλλα βαριεμε το καθαρισμα μετα

Gooood!!!

Πάντως ο πάγκος πρέπει να έχει γίνει μάρμαρο απ'τα βερνίκια ε? ;D

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Δημοσιευμένο

Πω πω ξουρα ο δικός σου  ;D ;D

μ'αρεσεις ρε λια γιατι δεν μασας τον κωλο σου - εκει πανω στο γραφειο θα κατσεις να περασεις βερνικι ΤΕΛΟΣ  ;D

ωραια δουλεια (οχι οτι ειχα αμφιβολια  ;))

P.S. ξερει κανεις πως λεγεται το κομματι που παιζει στο 2,35 του βιντεο ? (αληθεια)

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

• Moderator
Δημοσιευμένο

Κάτσε ρε γιατί στο

2,35 του βιντεο

Έκανε ο ντι τζέις την αλλαγή

Από το Adele - Set Fire to the Rain πήγε στο Peace of my heart- Janis Joplin ( Beverly Knight version) :P ;D ;D

Δημοσιευμένο

Κάτσε ρε γιατί στο

Έκανε ο ντι τζέις την αλλαγή

Από το Adele - Set Fire to the Rain πήγε στο Peace of my heart- Janis Joplin :P ;D ;D

εισαι τρελος ρε ? λες αμα ηταν η janis να ρωτουσα ?  :P το πετυχες ομως το πρωτο ηταν αυτο που εψαχνα thnx  ;D

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Δημοσιευμένο

πλακα πλακα ο παγκος εγινε σαν καινουριος (σε μερικα σημεια). η αληθεια ειναι οτι αμα θελω να κανω κατι δεν υπολογιζω τιποτα. μια καρεκλα της πεθερας μου εγινε μαυρη (απο την 335  ;D ), ενας παγκος της black n decker του πατερα μου εκτος απο τρικολορε εχει και λιγο ρουταρισμα, αλλα το καλυτερο ειναι που ειχε παει ο πατερας μου το αμαξι του (καινουριο) για πλυσιμο και του ειπαν που το ειχες παει και στο βαψανε  ;D  ;D  ;D

Δημοσιευμένο

πλακα πλακα ο παγκος εγινε σαν καινουριος (σε μερικα σημεια). η αληθεια ειναι οτι αμα θελω να κανω κατι δεν υπολογιζω τιποτα. μια καρεκλα της πεθερας μου εγινε μαυρη (απο την 335  ;D ), ενας παγκος της black n decker του πατερα μου εκτος απο τρικολορε εχει και λιγο ρουταρισμα, αλλα το καλυτερο ειναι που ειχε παει ο πατερας μου το αμαξι του (καινουριο) για πλυσιμο και του ειπαν που το ειχες παει και στο βαψανε  ;D  ;D  ;D

Χαχαχα ;D ;D ;D Θεϊκό!!!

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...