ychris Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 sos, θέλω να επικοινωνήσω με καπιων από αγγελία και δεν ξέρω πώς να κάνω login για να δω το τηλέφωνο, παρακαλώ ποιος μπορεί να μου εξηγήσει πώς γίνεται
georgekz750 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 Πρεπει να γραφτεις ξεχωριστα στο smart.noiz
ychris Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 εάν σου είναι εύκολο να μου γράψεις πως γίνεται αυτό, από που, κλπ...., έχω χάσι την μπάλα και χρειάζομαι βοήθεια
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 Πρέπει να κάνεις κανονική εγγραφή. ( http://smart.noiz.gr/pre-register.php )
ychris Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 ευηαριστο πολι πεδες, τα εχω κανει ολα, κανο login, προχοραω, αλα τα στιχεια τις αγγελιας δεν εμφανιζοντε
ychris Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 είναι μια άτιμη Fender Strat Made in USA eric johnson signature η οποία με φωναζη αλά δεν βλέπω το τηλέφωνο του Γιάννη !
neeq Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 Δεν εχει γραψει τηλεφωνο, γι'αυτο ;D Εχει λιγο πιο κάτω μια φορμα για να στειλεις e-mail :)
ychris Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 ευχαριστώ πολύ, το έχω κάνει και αναμένω
Nestoras Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 Το ανέκδοτο "...αν δεν ισορροπήσει το μ...ί, ψάρι δεν έχει" το ξέρεις; Μάθε κι ένα άλλο που λέει "αν δεν μάθεις ορθογραφία, όχι Fender αλλά ούτε Harley Benton δεν έχει". >:( InfluenSir!
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 Το ανέκδοτο "...αν δεν ισορροπήσει το μ...ί, ψάρι δεν έχει" το ξέρεις; Δεν πειράζει, σήμερα έχει κιλότο! ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση