Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Εχω ακουσει πολλες αποψεις για το βαψιμο της κιθαρας.. Υπαρχουν πολυ τροποι για να βαψει κανεις την κιθαρα του.. Ποια ειναι η γνωμη σας?

Η ποιοτητα και ο ηχος της κιθαρας αλλοιωνονται με το βαψιμο της? Μηπως αλλοιωνονται με καποιους μονο τροπους βαψιματος? Ποιος ειναι ο καλυτερος, ευκολοτερος, φθηνοτερος κλπ...

Και επισης.. Ποιο ειναι το αγαπημενο σας χρωμα σε κιθαρα.. Και αυτο εξαρταται απο τον τυπο της κιθαρας (stratocaster, telecaster, les paul κλπ) ή οχι?

Δημοσιευμένο

Εχω ακουσει πολλες αποψεις για το βαψιμο της κιθαρας.. Υπαρχουν πολυ τροποι για να βαψει κανεις την κιθαρα του.. Ποια ειναι η γνωμη σας?

Η ποιοτητα και ο ηχος της κιθαρας αλλοιωνονται με το βαψιμο της? Μηπως αλλοιωνονται με καποιους μονο τροπους βαψιματος? Ποιος ειναι ο καλυτερος, ευκολοτερος, φθηνοτερος κλπ...

Και επισης.. Ποιο ειναι το αγαπημενο σας χρωμα σε κιθαρα.. Και αυτο εξαρταται απο τον τυπο της κιθαρας (stratocaster, telecaster, les paul κλπ) ή οχι?

Tι ειναι αυτο? Θεμα εκθεσης για πανελλαδικες? ;D ;D ;D

Σοβαρα τωρα...

Αν εχεις στο μυαλο σου να ξεκινησεις καποιο project , διαβασε πρωτα μερικα θεματακια που μπορεις να βρεις εδω μεσα. Υπαρχουν παρα πολλα και ιδιαιτερα κατατοπιστικα!  ;)

Ετσι θα σχηματισεις μια αποψη!

Απαντηση δεν τολμω να δωσω, ειναι πολυ φλου τα ερωτηματα !

:)

www.mario-art2.blogspot.com

www.mario-art.blogspot.com

Δημοσιευμένο

1. Εχω ακουσει πολλες αποψεις για το βαψιμο της κιθαρας.. Υπαρχουν πολυ τροποι για να βαψει κανεις την κιθαρα του.. Ποια ειναι η γνωμη σας?

2.  Η ποιοτητα και ο ηχος της κιθαρας αλλοιωνονται με το βαψιμο της? Μηπως αλλοιωνονται με καποιους μονο τροπους βαψιματος? Ποιος ειναι ο καλυτερος, ευκολοτερος, φθηνοτερος κλπ...

3. Και επισης.. Ποιο ειναι το αγαπημενο σας χρωμα σε κιθαρα.. Και αυτο εξαρταται απο τον τυπο της κιθαρας (stratocaster, telecaster, les paul κλπ) ή οχι?

Για τα (1) και (2) υπάρχει αυτό το thread. Θα χαρώ πολύ να ακούσω γνώμες για το (3) από άλλους, για μένα σαν την cherry 335 δεν έχει πουθενά ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...