nkraounakis Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2012 Είναι μια τύπου τέλε από την ESP. Κατασκευή Κορέα λογικά. Την έχει κανείς? Ξέρετε κάτι γι αυτή? Τα χαρακτηριστικά της είναι αυτά: Bolt-On Construction 25.5" Scale Alder Body Maple Neck Rosewood Fingerboard 42mm Standard Nut Thin U Neck Contour 22 XJ Frets Nickel Hardware ESP Tuners Traditional Flat-Mount Bridge ESP LTS-120 (B) / LH-150 (N) p.u. Finish: Distressed 3TB (3-Tone Burst) 3-Way Switch Master Volume Master Tone
jks4050 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2012 http://www.ultimate-guitar.com/reviews/electric_guitars/esp/ltd_te-202_maple/index.html εγω να πω οτι ειναι πολυ ομορφη ::)
nkraounakis Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 Μωρέ κούκλα είναι, όπως όλες οι τέλε, λόγω σχήματος. Εντάξει το relic εμένα με ψιλοχαλάει αλλά μου αρέσει που έχει humbucker στο neck. Απλά δεν παίζει και κανα ιδιαίτερο κλιπάκι στο youtube οπότε δεν έχω άποψη. Μήπως ξέρει κανείς έστω ποιος φέρνει τις ESP/LTD στην Αθήνα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση