Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Γεια σας παιδες!

Αναζητω εναν ΕΛΑΦΡΥ λαμπατο combo ενισχυτη με οσο το δυνατον λιγοτερα ρυθμιστικα και οσο λιγοτερα features γινεται!Το set up μου ειναι κιθαρα-->fat foot(telegun)-->nova system-->input ενισχυτη!Τον προοριζω για χρηση σε προβες με τη μπαντα και κανα live σε μαγαζι τυπου ghost house!

Μεχρι τωρα,εχω σκεφτει τους

Fender blues junior

Fender pro junior(αν παραμενει ολοκαθαρος σε υψηλες εντασεις,τον θεωρω τελειο..)

Kustom defender

Peavey classic 20 η 30

Koch studiotone(αν και απο features εχει της παναγιας τα ματια..)

Ως χρηματικο ταβανι θετω τα 500 ευρω!

Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα για τις απαντησεις σας!

Δημοσιευμένο

Φιλε μου εχθεσ ακουσα τον buggera V55 (Full λαμπα ) και ειναι πραγματικα πολυ καλος .Αντιπροσωπεια ο Στολλας .Δοκιμασε τον ειναι και ελαφρυς αυτο που ζητας νομιζω .Μπορεις να τον ακουσεις και στου THOMANN ΤΟ SITE .Εξαιρετικος

• Guru
Δημοσιευμένο

απο αυτους που αναφερεις εγω θα παιρνα τον peavey classic 30. αρκετα ελαφρυς, απλος, αξιοπιστος. αρκετα watt για παντου, και σε πολυ καλη τιμη συνηθως αν τον βρεις μεταχειρισμενο..

Δημοσιευμένο

Και εγώ θα πήγαινα σε bugera V55 μάλλον σαν μια πολύ καλή λύση. Για παραπάνω λεφτά βέβαια θα διαλεγα χαλαρά τον Classic 30.

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Δημοσιευμένο

Ο Peavey είναι καλός, έχω ακούσει καλά λόγια και για τον Custom, οι Fender είναι κλασικές λύσεις (ο Pro δεν έχει τόσο πολύ headroom νομίζω). Αλλά αν βρεις Studiotone γύρω στα 500 ευρώ όρμα, πρόκειται για ανώτερη κατηγορία από όλα όσα αναφέρονται, με πολύ δυνατό καθαρό κανάλι και πολύ καλός με τα πετάλια. Παλιότερα είχε πουληθεί ένας με 590 στις αγγελίες οπότε δεν είναι απίθανο να βρεις αν βάλεις μια αγγελία ζήτησης.

Δημοσιευμένο

Καλημέρα στην παρέα. Εγώ θα πρότεινα το BLACKSTAR HT - 5C η το HT - 5 R , full λάμπα!  Τον άκουσα σήμερα σε ένα live ( δεν ξέρω ακριβώς τι ήτανε HT - 5C η το HT - 5 R) . Μου άρεσε πολύ ο ήχος του. Μικρός, ελαφρής , λαμπάτος!  Κοίταξα τώρα την τιμη ,καινούργιο HT - 5C στα 399 ευρω και το HT - 5 R στα 449 ευρώ. Μεταχειρισμένος  θα κάνει 250 ευρω?? Τον σκεφτομάι να πάρω και  εγώ.Βρες τρόπο να τον ακούσεις πριν πάρεις την τελική απόφαση.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...