Petr@r@s Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Για σας εχω στο νου μου να παρω μια epiphone firedirdhttp://www.thomann.de/gr/epiphone_firebird_studio_wc.htm θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας
jesu Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Δεν παίρνεις καλύτερα μια ltd phoenix?
Petr@r@s Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 οι esp δεν ποιο πολυ metal; εγω την θελω για rock !
messalion Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Δεν παίρνεις καλύτερα μια ltd phoenix? ισως οι πιο ασχημες κιθαρες αισθητικα και απο αποψη βολεματος παιξιματος - δεν μπιστανε με τιποτα - μια φορα δοκιμασα 1 (την 200) και μονο που δεν εβγαλα σπυρια (κατα τα αλλα ειμαι μεγαλος φαν των LTD) on topic γιατι να μην λενε φιλε μου ? μαχογκανι ειναι - alnico classic μαλλον φοραει - γιατι οχι ? γουστα ειναι αυτα think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
bluesman Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Δεν παίρνεις καλύτερα μια ltd phoenix? Κανεις για οικονομικος συμβουλος..... ! Να τον ξε - παραδιασεις θελεις. :D IF THE SHIT FITS , WEAR IT
Petr@r@s Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 αααα και μου γραψατε ltd phoenix το θεμα ειναι οτι δεν μου γραψατε μοντελο γιατι με μια ερευνα ενος λεπτου βρηκα 3 μοντελα
jesu Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Πάρε την πιό ακριβή (την esp), αλλιώς την ΡΗΧ1000 (γύρω στο 900άρι θα την βρείς) ή πάρε telecaster !
Petr@r@s Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 1ο 9οο ευρο ειναι παρα πολλα για το επιπεδο μου και 2ο η τελε δεν εχουν καμια σχεση με το ειδος που παιζω
Petr@r@s Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 παιζω rock αλλα προς το hard rock οχι blus οταν λεω hard ενοω lynyrd skynyrd ,ac/dc,guns & roses και οτι αλλο τυχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση