johnps Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 εχει κανεις εμπειρια απο το συγκεκριμενο καταστημα οσο αφορα τη σχεση τιμης -ποιοτητας? το βρηκα στο e-bay.
messalion Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 και μαλλον στο ebay θα ειναι μονο για κινεζικα μου κανουν οποτε...... think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Προσωπικά δεν έχω εμπειρία αλλά σύμφωνα με πηγές μου, επί 5243 συναλλαγών έχει αξιολογηθεί θετικά στο 99.7% των περιπτώσεων. (Εσύ βέβαια μπορεί να ακούσεις τον messalion και αυτό που νομίζει).
messalion Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Προσωπικά δεν έχω εμπειρία αλλά σύμφωνα με πηγές μου, επί 5243 συναλλαγών έχει αξιολογηθεί θετικά στο 99.7% των περιπτώσεων. (Εσύ βέβαια μπορεί να ακούσεις τον messalion και αυτό που νομίζει). δεν το καταλαβα αυτο το τελευταιο - που ειναι το κακο σε αυτο που εγραψα ? οι τιμες τους εκει παραπεμπουν....σε κινεζικα προιοντα αλλα εμπορευομενα απο την seco guitars edit:και επισης δεν εθιξα την αξιοπιστια του εμπορου think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
johnps Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 ο.κ για το china.λετε να'ναι τοσο χαλια? την αξιολογηση την ειδα και γω. μηπως ρε παιδες και το squire body που φοραω τωρα ειναι καλυτερο? ....[ η μηπως ειναι?]..............?
johnps Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 ναι ειναι κι αυτο. δηλ αναμεσα σε 5432 συνναλαγες ολο και καποιος θα μεινει δυσαρεστημενος.κι αυτο φυσικο μου φαινεται...
funkysoul Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 εχω παρει παλιοτερα για ενα φιλο και το βαλαμε πανω σε ενα warmoth σωμα.μια χαρα ηταν.απλα οπως με ολα τα μανικια παραγωγης θελει ενα τρυψιματακι στα τστα για να ερθουν στα ισια τους. papa don't take no mess!!
johnps Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 funkysoul χιλια ευχαριστω.!!
krknow Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Προσωπικά δεν έχω εμπειρία αλλά σύμφωνα με πηγές μου, επί 5243 συναλλαγών έχει αξιολογηθεί θετικά στο 99.7% των περιπτώσεων. Το οτι εχει 99.7 θετικη αξιολογηση σημαινει οτι ειναι καλος πωλητης οχι οτι πουλαει αναγκαστικα καλα πραγματα. Sorry Κιολας αλλα να ξερουμε τι λεμε. https://www.facebook.com/Adjusttheband/
Dreamdancer Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Το οτι εχει 99.7 θετικη αξιολογηση σημαινει οτι ειναι καλος πωλητης οχι οτι πουλαει αναγκαστικα καλα πραγματα. Sorry Κιολας αλλα να ξερουμε τι λεμε. To 99.7 σημαινει οτι 1.ειναι αξιοπιστος και απο τη στιγμη που θα δωσεις λεφτα θα παρεις προιον, και 2.Οτι πηρες αυτο που διαφημιζεται με την ποιοτητα που αυτο..διαφημιζεται.Το αν αυτη η ποιοτητα εσενα δεν σου κανει ειναι αλλο θεμα,το θεμα ειναι οτι αυτος δεν σε κοροιδεψε...κοινως οτι πληρωσες πηρες ;).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση