Marshallist Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Καλημέρα σε όλους! Eίμαστε οι Soundborg από Θεσσαλονίκη. Παίζουμε instrumental μουσική. Έχουμε ετοιμάσει ένα E.P. με τίτλο "Incredible Machine" που θα είναι διαθέσιμο (δωρεάν φυσικά) μέσα στην εβδομάδα για όποιους ενδιαφέρονται! Ηχογράφηση/mix/master είναι σπιτικά σαν το παστίτσιο της μαμάς! Προς το παρόν το πρώτο Track - Borgzilla είναι διαθέσιμο στο youtube! Θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε την γνώμη σας και φυσικά έστω και μια ακρόαση θα μας τιμήσει! Τα επικοδομητικά σχόλια είναι ευπρόσδεκτα! Καλή σας μέρα! Κώστας (Soundborg)
Tthawth Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Δε το κρινω συνθετικα,το κομμάτι έχει ενδιαφέρον με δικο του mood . Αλλα ως προς τη μίξη: Έχετε κάποιο σημειο αναφορας στον ήχο σας; Μου φάνηκαν λιγο περιεργες οι στάθμες και λίγο άνισο το EQ. Όχι οτι δεν έχει και την άποψη του το αποτέλεσμα, αλλα είναι λιγο ασυνήθιστο για τα σημερινα δεδομένα. http://www.facebook.com/fourlt
Marshallist Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Δε το κρινω συνθετικα,το κομμάτι έχει ενδιαφέρον με δικο του mood . Αλλα ως προς τη μίξη: Έχετε κάποιο σημειο αναφορας στον ήχο σας; Μου φάνηκαν λιγο περιεργες οι στάθμες και λίγο άνισο το EQ. Όχι οτι δεν έχει και την άποψη του το αποτέλεσμα, αλλα είναι λιγο ασυνήθιστο για τα σημερινα δεδομένα. Όλα έγιναν σπίτι με τις λίγες γνώσεις που έχουμε με budget 0 euro! Δεκτό το σχόλιο σου :) Για αυτό άλλωστε το λέμε demo/E.P. και όχι δίσκο. Αυτό είναι κάτι μελλοντικό! Σ'ευχαριστώ πολύ για την ακρόαση!
Haris Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Καλό κομμάτι, ωραία δομημένο, και με εξαιρετικές κιθάρες. Και εμένα η ένστασή μου έχει να κάνει με την ανισορροπία στις στάθμες μεταξύ κιθαρών και τυμπάνων/μπάσου. Θάβεται το rhythm section και χάνει σε όγκο ολόκληρο το άκουσμα. Για δώστε λίγα dB στη ρυθμική βάση! Ωραίο και το όνομα του γκρουπ. Something Wicked This Way Comes
mustafank Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έχω τις γνώσεις, για να κρίνω, ως προς τη μίξη. Ωστόσο, αυτό που ακούω, σίγουρα, μου αρέσει! :) Καλό κομμάτι, ωραία δομημένο, και με εξαιρετικές κιθάρες. +1000 Ωραίο και το όνομα του γκρουπ. yes, it is! :) :) :) https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/
hyperpanos Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Μπράβο παιδιά ωραίοι :) Υ.Γ. Διακρίνω Satrianiκες επιρροές ή είναι η εντυπωσή μου ;) όχι άλλο κάρβουνο!!!
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Ωραίοι. Αρκετά σατριανικοί όπως λέει και ο Πάνος. Το μιξ το έκανε ο κιθαρίστας μάλλον. Drums and bass have been assimilated... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Marshallist Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έχω τις γνώσεις, για να κρίνω, ως προς τη μίξη. Ωστόσο, αυτό που ακούω, σίγουρα, μου αρέσει! :) +1000 yes, it is! :) :) :) Ευχαριστούμε πολύ! Πρώτη φορά μας λένε καλά λόγια για το όνομα! :)
Marshallist Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Ωραίοι. Αρκετά σατριανικοί όπως λέει και ο Πάνος. Το μιξ το έκανε ο κιθαρίστας μάλλον. Drums and bass have been assimilated... Σ'ευχαριστούμε! Το μιξ όντως το έκανε κιθαρίστας με όποιες γνώσεις είχε! Κυρίως είχαμε θέμα στην ηχογράφηση του μπάσου γιατί είμαστε όλοι άσχετοι όσο αφορά το πως γράφεις μπάσο!
mariopol Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2012 Και σε μενα αρεσε πολυ! Λιγος ογκος στα ρυθμικα θα του εδινε μεγαλυτερη δυναμικη ;) Επισης(προσωπικη αποψη) αφου μιλαμε για ορχηστρικο κομματι μια αλλαγη στην παραμορφωση ή και σε καθαρα για μερικες φρασεις πιστευω θα το βοηθουσαν! www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση