Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 Guru Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 Επίσης δεν παίζει να χρησιμοποιήσω laptop ως midi controller. Too much trouble πάνω στη σκηνή και θέλω να είμαι απλός στα ηλεκτρονικά.Δεν το έχεις κάνει ή δεν σου χρειάστηκε, γι'αυτό το λες, ειδικά αν είσαι κιθαρίστας χωρίς Midi παρελκόμενα :)
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 Δεν το έχεις κάνει ή δεν σου χρειάστηκε, γι'αυτό το λες, ειδικά αν είσαι κιθαρίστας χωρίς Midi παρελκόμενα :) Επίσης δεν παίζει να χρησιμοποιήσω laptop ως midi controller. Too much trouble πάνω στη σκηνή και θέλω να είμαι απλός στα ηλεκτρονικά. (Θα παίζω και κιθάρα με πολλά εφέ) Αφού ο άνθρωπος δεν θέλει να πολυμπλέξει ... www.sonicspace.gr
CarpeOmnious Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 Δεν το έχεις κάνει ή δεν σου χρειάστηκε, γι'αυτό το λες, ειδικά αν είσαι κιθαρίστας χωρίς Midi παρελκόμενα :) Ναι, μιλάω από εμπειρία. Έχουμε γενικά δύσκολο set-up και περίπλοκο ήχο για soundcheck και θέλουμε να είμαστε όσο γίνεται πιο απλοί στη σκηνή. Επίσης είχαμε αρκετά προβλήματα με το λαπτοπ του ντραμμερ και προσπαθώ να το αποφύγω. Γι'αυτό και δεν χρησιμοποιώ το εξαιρετικό software της Arturia, δε θέλω λάπτοπ στη σκηνή. Θέλω ένα σύνθ να κάνει τη διαφορά και θα το ελέγχω μέσω του midi της Arturia. Είμαι μάλλον περισσότερο για το Tetra. Αλλά περιμένω να δω τι θα πείτε κι εσείς...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 Να ρωτήσω...(προσωπικό ενδιαφέρον) Το tetra τι ρόλο θα έχει στην σκηνή; Σολιστικό..ή Πίσω...μιας και είναι module το εργαλείο. www.sonicspace.gr
neeq Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 Ναι, μιλάω από εμπειρία. Έχουμε γενικά δύσκολο set-up και περίπλοκο ήχο για soundcheck και θέλουμε να είμαστε όσο γίνεται πιο απλοί στη σκηνή. Επίσης είχαμε αρκετά προβλήματα με το λαπτοπ του ντραμμερ και προσπαθώ να το αποφύγω. Γι'αυτό και δεν χρησιμοποιώ το εξαιρετικό software της Arturia, δε θέλω λάπτοπ στη σκηνή. Θέλω ένα σύνθ να κάνει τη διαφορά και θα το ελέγχω μέσω του midi της Arturia. Είμαι μάλλον περισσότερο για το Tetra. Αλλά περιμένω να δω τι θα πείτε κι εσείς... Να σε κάψω λίγο παραπάνω? http://www.noiz.gr/index.php?topic=180177.10 V machine. Δεν το προτείνω ανεπιφυλακτα. Το εχω μονο 3 μερες. Αλλα ειναι ευχρηστο, μικρό, και open...Μπορεις να το προσαρμοζεις αναλογα με τις εκαστωτε αναγκες σου. Αυτο που δε μπορω να εγγυηθώ ακομα, ειναι η σταθερότητα του. Αλλα προσωπικά θα το τολμήσω σε λίγο καιρο να το βγάλω σε live. +το οτι θα μπορεις να το χρησιμοποιεις και με την κιθάρα :)
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 Να σε κάψω λίγο παραπάνω? http://www.noiz.gr/index.php?topic=180177.10 V machine. Δεν το προτείνω ανεπιφυλακτα. Το εχω μονο 3 μερες. Αλλα ειναι ευχρηστο, μικρό, και open...Μπορεις να το προσαρμοζεις αναλογα με τις εκαστωτε αναγκες σου. Αυτο που δε μπορω να εγγυηθώ ακομα, ειναι η σταθερότητα του. Αλλα προσωπικά θα το τολμήσω σε λίγο καιρο να το βγάλω σε live. +το οτι θα μπορεις να το χρησιμοποιεις και με την κιθάρα :) Διάβαζα το θέμα σου πριν 1 ώρα...ανάθεμά σε. www.sonicspace.gr
CarpeOmnious Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 ΟΚ> Με το V-Machine μπήκαμε σε άλλα τώρα. Θα το κοιτάξω εννοείτε. @Nordius: Κοίτα, σκέψου μια δημιουργική μπάντα που θα αυτοσχεδιάζει και θα φτιάχνει μουσική. Σκέψου τις μπάντες που αναφέρω στο θέμα και το γεγονός ότι θα είμαστε 3. Σολιστικό δεν θα είναι σε καμία περίπτωαη, αλλά αν σε κάποιο σημείο βρω ένα lead ήχο που σπάει κόκκαλα και κάνει το κόσμο να κλαίει...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 ;) μου αρέσει το ''πλάνο'' σας. www.sonicspace.gr
osc Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 Και τα 3 synth είναι διαφορετικά..Ανάλογα τι ηχόχρωμα θέλεις..το Tetra είναι analog ζέστο,το Βlofeld κρύο(για ambient music) και το Nord virtual analog..
CarpeOmnious Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 Ζεστό ήχο θέλω, αναλογικίλα. Απλά ήθελα να γίνει και μια κουβέντα για το τι επιλογές υπάρχουν. Επίσης για το αν είναι εύκολο ένα midi-keyboard όπως το Arturia να επικοινωνήσει εύκολα με τα αναφερόμενα racks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση