giwrgos_sd Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 Και ενώ είχα αποφασίσει να πάρω τα esi 08 και είχα διαβάσει καλά σχόλια,με προβλημάτισε το μέγεθός τους,και σκέφτηκα να δω κάτι σε 6". 300 euro max,έχω διαβάσει διάφορα για τα samson δε μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα ακόμα δυστηχώς,άλλοι λένε μακριά ενώ αλλοι είναι ικανοποιημένοι,επίσης ενας συμφορουμίτης μου πρότεινε τα behringer και διάβασα αρκετά καλά σχόλια σε ξένα site. P.S.θέλω τα μονιτορ για σπίτι,ξέρω οτι παίζει ρόλο ο χώρος,ξέρω οτι με τόσα λεφτά δεν παίρνω κατι ουαου,τα θέλω για μίξη και παίξιμο για death metal ήχο,δεν μπορώ να πάω να ακούσω ο ίδιος τα μόνιτορ Περιμένω τις απόψεις σας και την βοήθεια σας και ελπίζω να απαντήσουν αρκετοί που τα έχουν ακούσει,η αλήθεια είναι οτι τα behringer μου χουν γυαλίσει
giwrgos_sd Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2012 κανείς ρε παιδιά?τουλαχιστον μια γνώμη για τα behringer 3030
manosx Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2012 http://www.thomann.de/gr/fostex_pm05n_black.htm Κάλιο 5 και στο χέρι, παρά 6 και (στο σέρβις) καρτέρι ;D ;D ;D
wargasm Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 Ειμαι κατοχος των rubicon r6a για θεμα αξιοπιστιας παιξε αφοβα... τωρα για το αν ειναι τα καλυτερα απο αυτα που προτινεις δε ξερω...δε τα εχω ακουσει ολα...
giwrgos_sd Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 http://www.thomann.de/gr/fostex_pm05n_black.htm Κάλιο 5 και στο χέρι, παρά 6 και (στο σέρβις) καρτέρι ;D ;D ;D έχω ακούσει καλά λόγια για τα συγκεκριμένα αλλά είναι 5" και θέλω λίγο παραπάνω όγκο γιαυτο παω στα 6",επίσης ξεφεύγουν και λίγο απο το budget Μου όσο για το παρά 6 και στο σέρβις :P το λές για κάποιο συγκεκριμένο μονιτορ απο αυτα που πόσταρα ή για όλα?γιατί αν είναι για όλα θα ξενερώσω :P
manosx Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2012 Τι να σου πω, όλα θέμα στατιστικής είναι. Σιγουρέψου πάντως για την εγγύηση και την αντικατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση