SlapGas Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σας παιδιά του Noiz! :) Έχω ένα πρόβλημα με το EHX lbp-1 μου. Δούλευε μια χαρά μέχρι πρότινος, αλλά ξαφνικά σε ένα live είδα ότι έβγαζε drive που δεν έβγαζε παλιότερα. "Τυχαίο", σκέφτηκα. Έπαιζα και με λαμπάτο ενισχυτή με σχετικά νέες λάμπες, οπότε υπέθεσα ότι το drive θα ήταν λόγω αυτού (υπεροδήγηση preamp stage). Έλα όμως που πριν λίγες μέρες στο σπίτι, είδα ότι βγάζει drive και στον 40watt τρανζίστορ ενισχυτή που έχω για να ψιλοπαίζω. :P Προφανώς και παλιότερα δεν έβγαζε drive εδώ. Τι μπορεί να φταίει? Να κάηκε τίποτα? Παρατήρησα πως αν το βγάλω από το ρεύμα με ανοικτό διακόπτη και το βάλω στο τέρμα, ακούγεται ένας θόρυβος όταν παίζω κιθάρα. Ελπίζω να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό (αν και μάλλον κάτι κάηκε). Περιμένω τα φώτα σας. :)
SlapGas Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 Κανείς δεν γνωρίζει κάτι? :(
alexkon13 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 Γιατι δεν το πας στον Καγμακη? Αυτος φερνει τα ΕΗΧ στη αθηνα και το fuzzville οποτε αυτοι θα ξερουν... Ναι!!! Και εγω εχω Les Paul με Floyd Rose!!
SlapGas Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 Will do, απλά θα ήθελα να ξέρω και τι έχει ώστε να μην με πιάσει κώτσο. :) Δεν ξέρω αν είναι και κάτι σοβαρό. Το πετάλι έχει 40 Ευρώ ξέρω γω. Αν θέλει 20 Ευρώ να το φτιάξει, τσάμπα κόπος. :P
blue Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 βάλε ένα "n" μπροστά από το LPB ώστε να γίνει non-linear power booster και problem solved ;D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
SlapGas Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 Don't feed the trolls. ;D :P Έχει μια σαπίλα στον ήχο, που σημαίνει ότι κάτι/κάπως έχει "κάνει τη βόλτα του". ;D
Archelaos Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 Μηπως το παιζεις με μπαταρια?Και εχει ξελυγωσει? Παντως βαλε μια 9βολτη να δεις αν κανει το ιδιο So be Playful!
SlapGas Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 Δεν το λειτουργώ με μπαταρία, αλλά με ρεύμα από το pedalboard μου. :-\ Τα υπόλοιπα πετάλια με το ίδιο ρεύμα, δουλεύουν μια χαρά πάντως. Μπορώ να δοκιμάσω μπαταρία, αλλά να δώσω 5 Ευρώ και να μην φταίει αυτό είναι κρίμα. Αν βρω καμία στο σπίτι, θα δοκιμάσω (δεν νομίζω να φταίει αυτό πάντως).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση