ignantios Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 το ειχα ανεβασει παλιοτερα σε ασχετο θεμα για την rp ::).....ειπα να το ανεβασω ατοφιο ;D.Επεστρεψα γυμνος οπως παλια καλοκαιρι γαρ οταν γραφτηκε(τρεξτε να προλαβετε τα αποθεματα τελειωνουν.).Τον τελευταιο καιρο το ακουω πιο συχνα γιατι καποια σημεια του μου αρεσουν...... RUN FOREST....RUN!!!!
hyperpanos Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Ωραίος φίλε, αλλά σε αδικεί ο ήχος ;) όχι άλλο κάρβουνο!!!
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Αυτός είναι ο Igna που ξέρουμε. ;) InfluenSir!
Thomsot Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Ωραίος φίλε, αλλά σε αδικεί ο ήχος ;) Δεν καταλαβαινω γιατι τον αδικει ο ηχος. Μια χαρα ειναι ο ηχος...λεβεντης ;D
fenderiarhs Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Εγω ενα πραγμα περιμενω απο εσενα. Να μας ανεβασεις βιντεακι ημιγυμνος στους -5 αν σου κοταει ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 2 things are infinite:the universe&human stupidity
hyperpanos Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Δεν καταλαβαινω γιατι τον αδικει ο ηχος. Μια χαρα ειναι ο ηχος...λεβεντης ;D Την ηχογράφηση εννοούσα :) όχι άλλο κάρβουνο!!!
ignantios Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Mε πληγωνει οταν ασχολειστε με πραγματα μη ουσιωδη........ακου ο αλλος λεει με αδικει ο ηχος.Αλλος λεει για το παιξιμο.......ρε...εδω μιλαμε μια εικονα χιλιες λεξεις.......εδω μιλαμε για rebranding OF GREECE... και σεις το χαβα σας.....Τελικα εχουν δικιο σας αξιζει η πτωχευση.Και να πω και μια ειδηση....αν γινει ξανα αυτο ,να το ξερετε...θα φυγω απο την χωρα. RUN FOREST....RUN!!!!
blue Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 θέλω να πιω νερό εκεί που θα πλυθείς. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
ignantios Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Εγω ενα πραγμα περιμενω απο εσενα. Να μας ανεβασεις βιντεακι ημιγυμνος στους -5 αν σου κοταει ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D εχει γινει και αυτο.....παντως να ξερεις οτι γινεται γιατι υπηρχε ενα προβληματακι υγειας που σε συνδιασμο με αιματοκριτη 57-58!!!!!! καταλαβαινεις δουλευα σε αλλους βαθμους εγω....Τωρα εχω επανελθει στα φυσιολογικα μου.Χειμωνα με χιονια και εγω κυκλοφορουσα με κοντομανικο παντα και ιδρωμενος.Δεν γινοτανε για αλλο λγο περα της πλακας παντως. ;) RUN FOREST....RUN!!!!
ignantios Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 θέλω να πιω νερό εκεί που θα πλυθείς. ;D RUN FOREST....RUN!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση