johnny69 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 OP Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 Ρε godfather, μήπως είσαι κολλητός της Λουκά ? :P 8O :D Κeep on bluesing
savasavram Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Παίδες αν έχετε επαφή με αξίες κλπ που αφορούν την μουσική συγγραφή τότε το guitar pro είναι η απόλυτη λύση κατ'εμέ./
xrusopsaro Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 για μισό...εάν γράψω midi-ντραμς σε guitar pro ύστερα μπορώ να πάω και να περάσω πραγματικούς ήχους από κάποιο πρόγραμμα? και αν ναι.. τι διαφορές έχει εάν αυτό το έκανα με την βοήθεια ηλεκτρονικής ντραμς?(δηλαδή βάζοντας έναν ντράμερ να παίξει σε ηλεκτρονικά ντραμς συνδεδεμένα στο pc παίρνοντας το midi σήμα και όχι το επεξεργασμένο από την κεφαλή) και αν θέλετε προτείνεται και κανά πρόγραμμα για μετατροπή midi ήχου σε ''real'' μιλάμε πάντα για ντραμς.. ευχαριστωωωωω ^^ δουλεύω logic και στην ανάγκη pro tools http://www.myspace.com/blackfrogs
koxcygr Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Μιας και ανοιχτηκε θεμα για ετοιμες λουπες midi απο το bfd ξερει κανεις αν το superior Drummer 2 εχει ετοιμες λουπες??? :)
bihlas87 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Μιας και ανοιχτηκε θεμα Πρίν τρεισήμισι χρόνια...
marathon Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 H2o είναι ομάδα που τα έχει σπάσει και τα έχει βάλει για κατέβασμα σε όλα τα φιλότιμα sites... (emule και πάει λέγοντας) Oups.. :wink: Αααα...ΟΚ Εγω δεν ξέρω απο αυτά... :P Είναι του διαβόλου!!!! Τι αθώες εποχές... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
xrusopsaro Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 καλή φάση...ναι τώρα που το λέτε σαν να ναι λήγο παλιό το thread :D αλλά anyway ξέρει κανείς να μου απαντήσει? για το guitar pro? (μην ανοίγω νεο θέμα) http://www.myspace.com/blackfrogs
sofison Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Φτιάχνεις ένα track (ή όσα θες τελοσπάντων) και μετά πας στο tab file και το κάνεις export σαν midi αρχείο. Το περνάς έπειτα στο πρόγραμμα που θες (π.χ sonar, Cubase Reaper κ.τ.λ) και από εκεί μπορείς να ορίσεις το midi αρχείο σου να διαβάζει κάποιο plugin όπως το BFD. Έτσι θα έχεις αληθοφανείς ήχους σε drums που έχεις φτιάξει εσύ.
JollyJokker Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 εγώ προσωπικά ακολουθώ την εξής τακτική: έχω στη διάθεσή μου μία μεγάλη συλλογή από drum samples που μπορείς να βρεις (αρκετά) έυκολα. φορτώνω VST Instrument το Battery της Native Instruments και μέσα από εκεί σαν sequencer στείνω το set. Έχει πολλές παραμέτρους για να παίξεις με πολλά. ε μετά από το κλαβιέ φτιάχνω το κομμάτι. αν θες, μπορώ να σου στείλω κομμάτια να ακούσεις αποτέλεσμα. Gimme Kramers! More Kramers!!! I WANT THEM ALL!!!
xrusopsaro Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2009 ευχαριστώ πολύ παιδιά νομίζω πως κατάλαβα δεν μένει παρά να δοκιμάσω :D http://www.myspace.com/blackfrogs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση