georgekz750 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Σιγουρα δεν ειναι πατημενο κανενα solo switch,ουτε απο τα καναλια εισοδου ουτε απο τα aux sends? Δηλαδη αν, -Στελνεις ενα σημα στο καναλι 1 πχ -Απο το καναλι αυτο εχει σηκωσει fader και εχεις πατημενο μονο το main switch -Σηκωνεις τα fader των main mix -Εχεις και το κουμπι που ειπαμε παραπανω σε SOLO(NORMAL) mode (εξω) -Δεν εχεις πατησει κανενα solo ουτε απο τα καναλια εισοδου ουτε απο τα aux sends (κατω απο την οθονη των εφε) ...και εξακολουθει να διαβαζει σημα στην δεξια στηλη,μαλλον πακεταρεις και επιστρεφεις εντος εγγυησης για αντικατασταση,δεν ξερω τι αλλη ιδιαιτεροτητα μπορει να εχει αυτη,απο φωτο τη βλεπω και υποθετω
stamkosk Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 ¨Ηταν η τελευταία μου ελπίδα να έχω κάποιο από τα aux ως solo, αλλά δυστυχώς όχι. Δίκιο έχεις Γιώργο, ότι ήταν να κοιτάξουμε το κοιτάξαμε. Σε ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια. Hot Dog .......................
playloud Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Τελικά έτσι ήταν ρυθμισμένα όλα Γιώργο, όπως πρότεινες, πάλι δε δουλεύει. Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή. Τι στο καλό, υποτίθεται πως είναι εύκολο πράγμα, να μην μπορούμε να βρούμε λύση με τίποτα! Φίλε playloud θυμάσαι πως λύσατε το πρόβλημα; Ηταν ενα κουμπι, μαλλον αυτο με το solo που λεει κι ο Γιωργος Make me fries...
Tribal Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Το έχω παρατηρήσει και εγώ σε πολλά μαγαζιά που έχω πάει να κάνω ήχο και είχε Behringer κονσόλα! Ποτέ δεν μπόρεσα να βρω γιατί το κάνει!!
stamkosk Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Τουλάχιστον το ψάξαμε κι ας μη βγάλαμε άκρη. Όποιος έχει χρόνο και διάθεση να δει την κονσόλα και να το ψάξουμε από κοντά μήπως και είμαι εντελώς στραβός και δεν βλέπω το προφανές κερνάω καφέ. Κώστας 6947425354 Καλή συνέχεια σε όλους Hot Dog .......................
MPLE Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2012 Γιατί δε τη πας πίσω; Μήπως το πρόβλημα δεν είναι στο χειρισμό, απλά έχει τεχνικό πρόβλημα η κονσόλα;
stavros_d80 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2012 Κούνα τη ελαφρά ή χτύπα τη λίγο με το χέρι από πάνω, ή στα πλάγια ή πίεσε λίγο το πάνω μέρος. Είχα το ίδιο πρόβλημα σε behringer και με λίγο κοπάνημα έφτιαξε, καμιά φορά κολλάνε θέλουνε όπως οι παλιές τηλεοράσεις για να φτιάξουνε χτύπημα γκάουυυυυμπαμπαμ.. :P 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση