Superfunk Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 Θα παιζαμε ολοι αγνη παραδοσιακη υποσαχαρια μουσικη με στιχους τις παπαριες που γραφει ο OSHO στα βιβλια του! :lol: Να και μια φωτο απο τα αυθεντικα φυσικολατρικα οργανα που θα χρησιμοποιουσαμε.. :lol: αντε σας περιμενω στην τεντα μου στην ερημο για τσαϊ... :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
trolley Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 αντε σας περιμενω στην τεντα μου στην ερημο για τσαϊ... :wink: Αν σε λένε και "Αϊσέ, το ανέγγιχτο ρόδο της Σαχάρας" θα έρθουμε άμεσα. :) :) :) Mea Culpa
elavd Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 αντε σας περιμενω στην τεντα μου στην ερημο για τσαϊ... :wink: Αν σε λένε και "Αϊσέ' date=' το ανέγγιχτο ρόδο της Σαχάρας" θα έρθουμε άμεσα. :) :) :)[/quote'] Eyeprotocol, σου αρέσουν τα ..."ανέγγιχτα ρόδα"...???? :wink: :wink: :wink: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile
trolley Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 Eyeprotocol' date=' σου αρέσουν τα ..."ανέγγιχτα ρόδα"...???? :wink: :wink: :wink: :lol:[/quote'] Είμαι υπερ του ανέγγιχτου ρόδου. Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να την έχεις πέσει μέσα στη τέντα, να έχεις παραδίπλα τον Superfunk να παίζει ριφς του Κλάφτον σε μονόχορδο πρωτόγονο κιθαρόνι, να έχεις πιει τα τσάγια σου και να έχει έρθει και η Αϊσέ για να την μυρίσεις; Αν μάλιστα έχεις και τον Osho σε ασφαλή απόσταση να ρίχνει τίποτε κουφά σε σπασμένα αμερικάνικα, τότε ποιος σε πιάνει... :) :) :) Mea Culpa
elavd Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 Eyeprotocol' date=' σου αρέσουν τα ..."ανέγγιχτα ρόδα"...???? :wink: :wink: :wink: :lol:[/quote'] Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να την έχεις πέσει μέσα στη τέντα, να έχεις παραδίπλα τον Superfunk να παίζει ριφς του Κλάφτον σε μονόχορδο πρωτόγονο κιθαρόνι, να έχεις πιει τα τσάγια σου και να έχει έρθει και η Αϊσέ για να την μυρίσεις; ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ! Να έχεις παραδίπλα τον Superfunk να παίζει ριφς του Κλάφτον σε μονόχορδο πρωτόγονο κιθαρόνι, να έχεις πιει τα τσάγια σου και να έχει έρθει και η Αϊσέ για να πάψει να είναι ... ανέγγιχτη!!! :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 να και μια φωτο μου απο το δισκο που εβγαλα στην ερημο....(αριστερα μου το ροδο της ερημου!) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Abraxas Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΑΟΥΛ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!! Αυτά είναι τα σωστά τα φυσιολατρικά τα όργανα: Και αυτός ο σωστός ο παραδοσιακός χορός των πατέρων μας: :roll: Εχμμ.... :? Τώρα που το σκέφτομαι... Ο Τσάμικος είναι αλβανικός χορός... Δεν πιστεύετε ότι θα έχουμε τίποτα 'επιπτώσεις' που τον 'δανειστήκαμε' ε;; :roll: Όπως και τη φουστανέλα... :roll: Λέτε γι'αυτό να μας εκδικούνται οι Αλβανοί χάκερς; (όταν δεν τους κόβουνε το ρεύμα, για λόγους οικονομίας, εκεί στην πατρίδα τους, γνωστό λίκνο της σύγχρονης τεχνολογίας...) 8)
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 Δεν πιστεύετε ότι θα έχουμε τίποτα 'επιπτώσεις' που τον 'δανειστήκαμε' ε;; μπα πιο σοβαρες βλεπω τις επιπτωσεις του "δανεισμου" απο τους Ιταλους (βιολι),τους Περσες (λαουτο) & τους Γερμανους (κλαρινο) :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 Παντως το ξανασκεφτηκα το πραμα και ο ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ εχει ΔΙΚΙΟ!! :lol: Για αυτο & εγω απο αυριο μετακομιζω απο ΕΔΩ ΕΔΩ ηδη ΑΝΤΑΛΛΑΞΑ αυτο με ΑΥΤΟ (και βεβαια ΧΑΡΙΣΑ ολα τα υπαρχοντα μου γιατι απο οτι βλεπετε η προσπαθεια μεταφορας τους απετυχε ΙΚΤΡΑ!! :lol: ) & πουλησα αυτο & αγορασα αυτο το φυσιολατρικο βεβαια πλεον δεν θα επικοινωνω μαζι σας με αυτο αλλα με ΑΥΤΟ ΕΧΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑ... ΚΑΗΜΕΝΕΕΕΕΕΕ...ΚΟΣΜΕΕΕΕΕΕΕΕ :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 OP Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2006 IxNiLaTiS είπε: Οι μουσικές (και οι τέχνες γενικότερα) των προηγουμένων εποχών ήταν περισσότερο φυσιολατρικές, Μιλάω για φυσιολατρική τέχνη, δηλαδή για τον φυσιολατρικό προσανατολισμό της. Abraxas είπε: Αυτά είναι τα σωστά τα φυσιολατρικά τα όργανα: Superfunk είπε: Να και μια φωτο απο τα αυθεντικα φυσικολατρικα οργανα που θα χρησιμοποιουσαμε.. Δεν υπάρχουν φυσιολατρικά όργανα, ούτε είπα εγώ κάτι τέτοιο. Και δεν έκανα καμία διάκριση σε καλά ή κακά όργανα. Απλά κάποια πράγματα (έτσι και κάποια όργανα) έχουν πολύ δυνατούς «κραδασμούς», και θα πρέπει να είμαστε αρκετά ικανοί και συνειδητοί ώστε μέσα στην σχέση μας με αυτά, να έχουμε εμείς το πάνω χέρι. Το λέω αυτό επειδή αντιλαμβάνομαι πως κόπτεσθε μην σας κατηγορήσω την ηλ. κιθάρα. Αλλά την απάντηση σε αυτό την έδωσε ο Wow! ο οποίος είπε: Ο Θεός, αν εμφανιστεί και είναι τσαντισμένος, πολύ φοβάμαι ότι θα ξεκινήσει από το ομαδικό delete πολλών συνανθρώπων μας, ίσως και το δικό μας, αφήνοντας τις ηλεκτρικές κιθάρες ανέπαφες προκειμένου να πέσουν σε καλύτερα, από τα δικά μας, χέρια. ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση