funky_bassman Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα... Διάβασμα για εξεταστική (λέμε τώρα) και βρήκα αφορμή να κάνω διάλειμμα για να γράψω τη μπασογραμμή σε ένα τραγούδι μου που μου έχει κολλήσει εδώ και κάνα μήνα (συνολικά το κομμάτι το παιδεύω 2 χρόνια)... Επειδή είναι η 4η ή η 5η μπασογραμμή που γράφω για το τραγούδι θα ήθελα να ρωτήσω εσείς συνήθως πόσες version κάνετε στα κομμάτια σας? Δεν εννοώ διαφορετικές μίξεις... Εννοώ διαφορετικές ενορχηστρώσεις, lead σημεία, διαφορετικούς στίχους, drum patterns κλπ... Πράγματα δηλαδή που είναι "ανακυκλώσιμα"... Εγώ ας πούμε πολλές φορές (όπως τώρα καλή ώρα) μπορεί να έχω και 4 και 5 διαφορετικές version! Μερικές φορές και 6! Άλλες πάλι μόνο 1! Επίσης είναι φορές που το πετάω το κομμάτι στα σκουπίδια και κρατάω κάποια μέρη για να εμπλουτίσω ένα άλλο τραγούδι... Εσείς πως δουλεύετε συνήθως? LA ROJΑ ARMADA
The Genius Loci Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2012 Σαν εσένα ακριβώς. ;D Αναλόγως την περίπτωση. Μη νομίζεις ότι γίνεται και διαφορετικά.... σήμερα πλέον και η σύνθεση γίνεται μέσα στο DAW. ;) Και ας μην ξεκινήσουμε σε παρακαλώ με τις μίξεις... πονεμένη ιστορία. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση