Spiros Poullos Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 Καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον nikodemos που με βοήθησε πάρα πολύ στο θέμα του χώρου μου σε όλα τα ερωτήματα/προβληματισμούς που του έθιξα. Επίσης στους fabric audio και pericles για τη φιλοξενία τους στους χώρους τους. Ο Fabric μεν σε επαγγελματικό χώρο που είναι δικός του και ανέλαβε ως ειδικός το θέμα της ηχομώνοσης/ακουστικής και ο δε pericles στο μερακλίδικο diy χώρο του που τον έκανε χωρίς καμία "πανεπιστημιακή" παιδεία αλλά στηρίχτηκε στην εμπειρία του στο diy καθώς "πιάνουν" πολύ τα χέρια του. Βασικά ευχαριστώ όλους σας εδω μέσα...ναστε καλα ρε παιδια ΟΛΟΙ! Είστε απίθανοι guyz..! Το project ξεκίνησε και είναι στα τελειώματα. Δε θα το αναλύσω πάρα πολύ πολύ καθώς το θέμα κατασκευής έχει εξαντληθεί και δε είμαι και "ειδικός" για να μιλήσω. Τη δουλειά την ανελαβέ συνεργείο από "αλάνια" μαστόρια συστημένοι από κάποιον του χώρου. Ξεκινάμε πρώτα από το πως ήταν ο χώρος με όλη τη σαβούρα... Και πώς έγινε αφού έφυγε η σαβούρα... Όλος ο χώρος είναι χοντρικά 16τμ με 2.40μ ύψος. Εγώ "εκμεταλλευτηκα" τα 12τμ στα οποία θα σηκωθεί το "στούντιο" ώστε να μου μείνουν γύρω στα 10τμ επιφάνεια και 2μ ύψος. Πρωτού μαζέψω το χρηματα για να το ξεκινησω, έκανα μια απλή βάση για να παίζω τύμπανα από 2 στρωσεις πετροβάμβακα 100kg/m3, 3cm και 2 στρώσεις γυψοσανίδα. Τέλος με αυτά ξεκινάει η κατασκευή...! www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 ΠΑΤΩΜΑ Τα ξύλινα καδρόνια θα αποτελέσουν το πλαίσιο του πατωματος. Από κάτω τους θα μπει αντικραδασμικό λάστιχο (μη πιστοποιημένο, όμως δοκιμασμένο) Ανάμεσα θα μπει ο πετροβάμβακας που είχα ήδη και ορυκτοβάμβακας που μου έφερε το συνεργειό. Ο ορυκτοβάμβακας είναι κατα κάποιο τρόπο υγιεινός πετροβαμβακας. Δηλ δεν είναι καρκινογόνος και δεν προκαλεί φαγούρα. Είναι ελαχιστα πιο ακριβός. Το πάτωμα θα κλείσει με κόντρα πλακε θαλάσσης 4cm www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑ Συνεχίζουμε με το σκελετό της τοιχοποιίας. Η διαδικασία είναι λίγο πολύ η γνωστη...framing, μόνωση, διπλή γυψοσανίδα. www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 ΤΑΒΑΝΙ Παρόμοια γίνεται ο σκελετός με το ταβάνι. Τα μαστόρια κάνουν πατέντα με diy ανάρτηση χρησιμοποιόντας το μη πιστοποιημένο αντικραδασμικό λαστιχο. Τα πιστοποιημένα μου λένε ότι είναι ακριβά αλλά επί της ουσίας κάνουν την ίδια δουλεια. www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ Εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι στη περίπτωση μου που είναι μπουντρούμι ο χώρος. Γενικά ενας χώρο χωρίς εξαερισμό μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα. Το πιο σημαντικό είναι η κόυραση γιατί δεν αναπνεουμε καλά δεν οξυγονωνεται το συστημα μας και στη μια ώρα ευκολα εχουμε κλάσει μπάμιες... Επίσης μένει υγρασία στο χώρο που κάνει κακό στο εξοπλισμό μας. Καλοί οι αφυγραντήρες αλλα κανουν και πολύ φασαρία. Ο εξαερισμός για τετοιο χώρο δεν είναι κ δυσκολη δουλειά, 1 μοτέρ με 2 μπούκες. Μια να βάζει, μια να βγαζει. Και δε κοστίζει και πολύ (για αυτό το χώρο) www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 2η ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑ Παρόμοια κατάσταση, μικρό κενό-σκελετός-μόνωση-διπλη γυψοσανίδα www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ Τρύπα στη λαμαρίνα για την καλωδίωση και προσεκτικές τρύπες στις γυψοσανίδες για να περάσουν απέξω. www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 ΚΛΕΙΣΙΜΟ 2ης ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑ www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2012 ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΡΤΑΣ www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση