marathon Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Για να ζηλέψετε λίγο, το reaper που χρησιμοποιώ έχει και εικονίδια κιθαρίτσες κλπ για να βλέπεις καλύτερα. :D Αυτό είναι όντως χρήσιμο! Το μάτι πέφτει επάνω στο κανάλι. Έτσι! Πέστα! ;D ;D ;D ...κορίτσια...δεν θέλω να σας δείξω τα εικονίδια του Garageband...για να μην έχουμε αυτοκτονίες.... ;D ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 OP Moderator Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 ...κορίτσια...δεν θέλω να σας δείξω τα εικονίδια του Garageband...για να μην έχουμε αυτοκτονίες.... ;D ;D ;D Τά είδα από μόνος μου! :P :P ;D ;D ;D Δε με λές αφεντικό. Κλαρίνο έχει; ;D ;D ;D Από μούρη σκίζει!!! Midi υποστηρίζει το garageband; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
The Genius Loci Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Ομολογώ ότι δεν έχω ιδέα περί garage band, αλλά μη φτάσουμε να το κάνουμε μίκυ-μάους, έτσι; Μιλάμε για χρηστικά εργαλεία, όχι για να έχουμε να λέμε ότι η οθόνη μας δείχνει όμορφη. Γιατί, Ανέστη μου, και για PC σε πληροφορώ ότι υπάρχουν ΠΟΛΛΑ προγράμματα που δείχνουν έτσι όμορφα αλλά από απόδοση... δεν... ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Guru Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 ...κορίτσια...δεν θέλω να σας δείξω τα εικονίδια του Garageband...για να μην έχουμε αυτοκτονίες.... ;D ;D ;D Για δείξε μας ;D Midi υποστηρίζει το garageband; Τι; δεν υποστηρίζει; ??? Μιλάμε για χρηστικά εργαλεία, όχι για να έχουμε να λέμε ότι η οθόνη μας δείχνει όμορφη. Γιατί, Ανέστη μου, και για PC σε πληροφορώ ότι υπάρχουν ΠΟΛΛΑ προγράμματα που δείχνουν έτσι όμορφα...Π.χ. SONAR !!!
marathon Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Μιλάμε για χρηστικά εργαλεία ...μα...νομίζω ότι έχω ήδη ανεβάσει εδώ μέσα πάνω από 30 τεμάχια φτιαγμένα στο Garageband...και για να μην ξεχνιόμαστε...ένα μέρος ;) http://www.noiz.gr/index.php?topic=180941.10 Περιμένετε σε λίγο καιρό και κλιπ έκπληξη...εκεί θα σου ανεβάσω και screenshot ;D ;D αλλά από απόδοση την απόδοση, δεν τη κάνει το DAW...αλλά ο "παίχτης" ;) Για δείξε μας ;D Μόλις τελειώσω το κλιπ που ετοιμάζω.... ;) Από μούρη σκίζει!!! Midi υποστηρίζει το garageband; Άσε μας ρε κουνε-Λάκη ;D ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 OP Moderator Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 την απόδοση, δεν τη κάνει το DAW...αλλά ο "παίχτης" ;) Φυσικά! Το άπαν είναι στο δάκτυλο που πατάει το “apply” στο plug in! ;D ;D ;D :-* Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
marathon Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Φυσικά! Το άπαν είναι στο δάκτυλο που πατάει το “apply” στο plug in! ;D ;D ;D :-* Ποιό δάκτυλο Lakis???? Εμείς στα Mac...έχουμε voice control...τα δάκτυλα είναι στις κιθάρες!!! ;) ;) ;) ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 OP Moderator Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Εμείς στα Mac...έχουμε voice control... Να πάρω και εγώ τότε ένα από δαύτα! :D :D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
marathon Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Να πάρω και εγώ τότε ένα από δαύτα! :D :D ;D Ομορφάντραααααα μου.... ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Dreamdancer Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Μαγκες τι το κουραζουμε....Logic pro.Θελετε τοπ εργαλεια plugin κτλ κτλ και μαλιστα πολλα απο αυτα με την μαμα εγκατασταση? θελετε εικονιδιακια τρελα ;D? το προγραμμα τα εχει ολα και συμφερει ;).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση