bouzoukleri Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 Μιας που ο μπαρμπα Θωμάς έχει σε καλή τιμούλα τις Επι και μιας που ο μπαρμπα Frank Montag αναβαθμίστηκε..... Λέω........ μήπως μπροστά μου βλέπω το επόμενο project ;
marathon Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 ...κάποια στιγμή, πρέπει να μεγαλώσεις... 8) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
bouzoukleri Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 εννοείς : να ωριμάσω ; να σοβαρευτώ : να ενηλικιωθώ ; να γίνω καλό παιδί ; να τελειώσω το σχολείο ; να πάω φαντάρος ; και μετά !!!!! τιιιιιί ; 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
manosx Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 Δε θα έπαιρνα ποτέ φτηνή κιθάρα με floyd. Βασικά τώρα πλέον δε θα έπαιρνα καμία κιθάρα με floyd ;D αλλά ΑΝ έπαιρνα δε θα έπαιρνα φτηνή. Και αυτό γιατί ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ τα αντικείμενα με ημερομηνία λήξης. Μια απλή φτηνή fixed bridge θα ζει για πάντα ;D Το φτηνό το floyd το τρώει ο χάρος ;D Και σε μια φτηνή κιθάρα δεν αξίζει (ΙΜΗΟ) να της χώσεις λεφτά για καλό floyd ;)
marathon Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 και μετά !!!!! τιιιιιί ; 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) Το φτηνό το floyd το τρώει ο χάρος ;D http://www.wammiworld.com/b7200.php http://stetsbar.com/hard.tail.html ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
bouzoukleri Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 οκ δεν υπέγραψα και συμβόλαιο, μια σκέψη έκανα. Από το photo editing μέχρι το πορτοφόλι, έχει δρόμο να διανύσει το μυαλό ;)
marathon Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 οκ δεν υπέγραψα και συμβόλαιο, μια σκέψη έκανα. γι αυτό είμαστε εδώ...για να σε επαναφέρουμε στη πραγματικότητα ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
RayDTutto Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω ότι η SG δεν διαθέτει το απαραίτητο πάχος για να μπει Floyd. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
bouzoukleri Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω ότι η SG δεν διαθέτει το απαραίτητο πάχος για να μπει Floyd. Θυμάμαι όμως, την όμορφη δουλειά που είχε κάνει ο yann με μια Melody maker. Είχε προσθέσει από κάτω πρόσθετο μέρος κσύλου. Εντάξει, το είχε κουρδίσει πρώτα, αλλά στη δική μου με το FR δεν θα με νοιάζει αν έχει ξεκούρδιστα κσύλα. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D εεεε ρε γλέντια
The Genius Loci Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2012 Να ενημερώσω τους νεώτερους και να θυμήσω στους παλιότερους, ότι στην ένοχη δεκαετία του '80 η Gibson έβγαζε SG με Kahler. Ευτυχώς -νομίζω- δεν έχει μείνει καμμία πλέον.... Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση