iconn6 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2012 85>81 σε bridge. Παντως ο,τι και να επιλεξεις ΜΗΝ βαλεις 81 στο neck... Επισης εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τη σειρα X...ομως δεν τους εχω ακουσει απο κοντα :/ Εχεις σκεφτει για passive ή εστω blackouts(sD)? ναι σκεφτομουν για κατι emg passive και συγκεκριμενα τους h4 kai h4a αλλα μετα απο καποια σχολια που ακουσα και ακουγοντας τους 81-85 που εβαλε προσφατα ο κολλητος μου..ΠΟΡΩΘΗΚΑ..επισης εχω σκαλωσει αγρια με αυτους..http://www.thomann.de/gr/emg_jh_set.htm Σκετη ομορφια.. Και γιατι οχι 81 στο νεκ?ο φιλος μου πρπει να εβαλε τον 81 νεκ και 85 κατω..μια χαρα μου ακουγοταν..
PossySE Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2012 στη κιθαρα μου εχω 2x81 σε neck & bridge. Ο bridge ok...παλευεται στ'αυτια μου. Δεν λεω, καλοι μαγνητες αλλα μετα απο 3 χρονια τους εχω βαρεθει! Ψαχνομαι ηδη για passive. Καθε φορα που αλλαζω σε neck, ο ηχος γινεται πολυ "μπασος" και "μουντος" χωρις καθολου ζωντανια στα leads...δεν τον χρησιμοποιω καν πλεον. Με τον bridge μια χαρα ειναι :) Δεν θα συνεχισω να σου λεω για passive εφοσον σε εντυπωσιασαν οι emg... Για τους emg hetfield δεν εχω ιδεα...αλλα η τιμη τους... Παντως εφοσον σου αρεσαν οι emg 81/85 αξιζει να τσεκαρεις : Seymour Duncan Blackouts Emg X
iconn6 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2012 στη κιθαρα μου εχω 2x81 σε neck & bridge. Ο bridge ok...παλευεται στ'αυτια μου. Δεν λεω, καλοι μαγνητες αλλα μετα απο 3 χρονια τους εχω βαρεθει! Ψαχνομαι ηδη για passive. Καθε φορα που αλλαζω σε neck, ο ηχος γινεται πολυ "μπασος" και "μουντος" χωρις καθολου ζωντανια στα leads...δεν τον χρησιμοποιω καν πλεον. Με τον bridge μια χαρα ειναι :) Δεν θα συνεχισω να σου λεω για passive εφοσον σε εντυπωσιασαν οι emg... Για τους emg hetfield δεν εχω ιδεα...αλλα η τιμη τους... Παντως εφοσον σου αρεσαν οι emg 81/85 αξιζει να τσεκαρεις : Seymour Duncan Blackouts Emg X Η τιμη τους σκοτωνει! οσο για τον 81 πιστευω οτι ο 60 θα ειναι πολυ πιο μπροστα.. ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση