scorpion72 Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους. ;D Θα ήθελα να ρωτήσω πως θα μπορούσα να συνδέσω το mixcraft με το kontakt. Δηλαδή να μπορώ να περάσω στο track του mixcraft(και να γράψω) τους ήχους που παίζω με το keyboard του kontakt. ??? Μέχρι τώρα ενώ έχω ανοικτό το kontakt και το mixcraft ταυτόχρονα, δεν μπαίνει ήχος μέσα στο daw για εγγραφή! ??? :'( τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω? ??? :P
scorpion72 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους. ;D Θα ήθελα να ρωτήσω πως θα μπορούσα να συνδέσω το mixcraft με το kontakt. Δηλαδή να μπορώ να περάσω στο track του mixcraft(και να γράψω) τους ήχους που παίζω με το keyboard του kontakt. ??? Μέχρι τώρα ενώ έχω ανοικτό το kontakt και το mixcraft ταυτόχρονα, δεν μπαίνει ήχος μέσα στο daw για εγγραφή! ??? :'( τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω? ??? :P κάποιος???
manosx Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2012 Το ανοίγεις σα vsti δηλαδή; Μεσω των πληκτρων του kontakt τι εννοείς; Πατάς με το ποντίκι στην οθόνη; Δοκίμασε με κάνα piano editor του Mixcraft ή με κάνα MIDI πλήκτρο.
scorpion72 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2012 μου τα εμφανίζει σαν vst αλλα όταν παω να τα επιλέξω δεν κάνει καμία ενέργεια(οπως π.χ να μου ανοίξει το kontakt).
scorpion72 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2012 χρειάζεται καμια ρύθμιση το kontakt για να <<βλέπει>> το mixcraft ή το αντίθετο?
Dreamdancer Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 καμιά βοήθεια? Εσυ θες να ανοιγει το kontakt μεσα στο mixcraft σαν insert εφε και οχι standalone οπως προφανως το ανοιγεις τωρα.Λογικα πηγαινε στα settings του Mixcraft και βρες το φακελο που βρισκονται ολα τα vst plugins,αν δεν ειναι το kontakt εκει μαλλον σημαινει οτι εχεις εγκαταστασει μονο σε...standalone μορφη και οχι και σαν plugin.Αρα ξανακανεις την εγκατασταση(τσεκαρε το να εγκατασταθει και σαν plugin) και λογικα οταν θα ξανανοιξεις το Mixcraft θα υπαρχει μαζι με τα υπολοιπα vst που εχεις και θα ανοιγει(Δεν μπορω να σου πω με βεβαιοτητα για το mixcraft αλλα σε ολα τα υπολοιπα daw περιπου ετσι γινεται ;)).
scorpion72 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2012 σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια,θα το κοιτάξω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση