ProblemChild Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2006 2. Αυτή να την αφήσεις κάτω, είναι δικιά μου 8) :lol: The System Error Band
gangster Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2006 1. Strat 3-tone sunburst, φθαρμένη από την πολυκαιρία και το πολύ παίξιμο! 2. Tele butterscotch blonde με μαύρο pickguard 3. Jazzmaster candy apple red, matching headstock! 4. Gibson/Epiphone/δεν ξέρω και γω τι ES-335, sunburst (με έναν S/D jazz στην neck θέση, παρακαλώ) 5. Δεν ξέρω...Κάτι μεταξύ Les Paul gold με p-90s, Parker Fly και μιας Gibson ή ESP Explorer... :roll: one colour: black - and shades of grey
Sixstringmania Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2006 οκ..η Jackon kv2 απλα σπερνει οπως και η gibson Voodoo V με μαγνητες EMG 81,85 σκοτωνει!!!ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!! ,καλα εδω που τα λεμε συμπτωματικα τις εχω αλλα δε το λεω με τη μια μη φανω και ψωνιο... :twisted: i hate you,the pigs who turn the screws...
gpiad Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2006 αντε να πω και γω: 1,gibson sg - rock tool 2,epiphone zakk wylde custom - γιατι τα σπαω και γουσταρω 3,stratocaster - οτι θες την κανεις part 1 4,jackson ps2 - η πρωτη σου αγαπη και παντοτινη 5,telecaster με 2 διπλους - οτι θες την κανεις part 2 8)
alpatman Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2006 οπτικα γιατι δεν ειχα την τυχη να εχω blade,tom anderson,music man,steinberger
panka Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2006 τα παντα!!!!!πραγματικα αγαπω ολες τις κιθαρες.. λιγο περισσοτερο ισως τις....: 1.gibson (custom shop παντα...) 2.suhr 3.paul reed smith 4.music man 5.tom anderson + nik huber,warrior,james tyler,κλπ...κλπ...
Hawaiis Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2006 1-----Tom Anderson 2-----Suhr 3-----Esp M-II 4-----BcRich [Custom] 5-----Kramer Baretta
m_aztec Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2006 ... με πολλές τριγυρνώ πάντα στην Stratocaster μου γυρνώ :roll: (η Gibson LP Studio είναι τρεις μήνες στην θήκη της) http://www.kounoupaki.gr
fleamail Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2006 2. Αυτή να την αφήσεις κάτω' date=' είναι δικιά μου 8) :lol:[/quote'] Η δικιά μου δεν πρόκειτε να έχει αυτό το απαίσιο rosewood μανίκι! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
analogtreehouse Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2006 1.Tele για το twang και την ευελιξία της 2.Jazzmaster για το πολύ βολικό σώμα και την καλαίσθητη σχεδίαση 3.Fender bass vi για το πολύ ενδιαφέρον scale και ηχόχρωμα 4.Gretsch white falcon έχετε δει καλύτερο συνδιασμό ήχου και εμφάνισης; 5.Thinline tele 72 γιατί ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο όργανο και είχε και ωραίους humbuckers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση