Abraxas Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Να επιτέλους και η δικιά μου ξανθιά 51! Πριν... με τα αυτοκόλλητα ακόμα και αυτό το απαίσιου χρώματος, νεκρόφιλο μπράτσο... :P ...και 'μετά'... GFS γέφυρα, Wilkinson κλειδιά, GFS μαγνήτες... Το μπράτσο 'παλαιώθηκε' καταλλήλως και περάστηκε με γυαλιστερό βερνίκι... έφυγε και το απαράδεκτο σήμα της Squier... Λοιπόν... τι λέτε για την ξανθούλα;; :P :wink:
stavrilian Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Ωρε Abraxas εχω δει πολλες φορες να αναφερεις το ποσο ευκολο και απλο ειναι να παλαιωσεις ενα μπρατσο (tinted που λεει και ο elavd). Επειδη ψηνομαι και γω να ξεκινησω μοντιφες σε 2 κιθαρουλες που εχω,δεν μας λες τον ακριβη τροπο που το κανεις το "μαγικο" να ξερουμε και μεις τα νεουδια :D ??? Υ.Γ αν της βγαλεις τελειως το αισχρο pickguard θα γινει κουκλα!!!
Abraxas Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Ωρε Abraxas εχω δει πολλες φορες να αναφερεις το ποσο ευκολο και απλο ειναι να παλαιωσεις ενα μπρατσο (tinted που λεει και ο elavd). Επειδη ψηνομαι και γω να ξεκινησω μοντιφες σε 2 κιθαρουλες που εχω' date='δεν μας λες τον ακριβη τροπο που το κανεις το "μαγικο" να ξερουμε και μεις τα νεουδια :D ??? Υ.Γ αν της βγαλεις τελειως το αισχρο pickguard θα γινει κουκλα!!![/quote'] Απλό (σαν ιδέα) είναι... εύκολο όχι, με την έννοια ότι θέλει προσοχή, υπομονή και επιμονή. Θα περιγράψω τον μπακαλίστικο τρόπο μου κάποια άλλη στιγμή που θα έχω πιο πολύ χρόνο. :wink: Σε παρακαλώ με το pickguard! Αυτό είναι όμως και στο οriginal 51 μπάσσο! Είναι ένα από τα στοιχεία που την κάνουν μοναδική σαν μοντέλο σήμερα! :D
elavd Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Επειδή έχω δει και άλλες photos από τη δουλειά που έκανε στο neck ο Abraxas, έχω πάθει πλάκα και φυσικά...ΖΗΛΕΨΑ!!! Θέλω κι εγωωωωωωωω..... :cry: www.facebook.com/YourPaintedSmile
deadendmind Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Τιρινιιινιιιιι....Μεσα στην επομενη βδομαδα, μου ρχεται my own personal...blonde!!! Δεν μπορεσα να αντισταθω!!!! Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης: -Ποιο ειναι το κοντινοτερο βερνικι ευρειας κυκλοφορειας στο βερνικι της 51;;; -Abraxas, ποτε θα μας μεταλαμπαδευσεις τις γνωσεις σου περι δημιουργιας vintage specs στα μπρατσα; -Elavd, μηπως μπορεις να μου στειλεις με πμ το decal και τις οδηγιες να το φτιαξω;; -Ειναι η πρωτη μου φορα που θα ασχοληθω με ηλεκτρονικα κιθαρας...Εχω τα σχεδιαγραμματα αλλα ειμαι λιγο μπερδεμενος. Θα τα καταφερω η θα μου μεινει η κιθαρα στα χερια;;;
Abraxas Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Τιρινιιινιιιιι....Μεσα στην επομενη βδομαδα' date=' μου ρχεται my own personal...blonde!!! Δεν μπορεσα να αντισταθω!!!! [/quote'] Μπράβο νέε μου! :wink: Οι (φυσικές) ξανθές είναι οι καλύτερες! 8) Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης: Ναι, για λέγε;; :P -Ποιο ειναι το κοντινοτερο βερνικι ευρειας κυκλοφορειας στο βερνικι της 51;;; Παρακαλώ; :?: :?: Αν εννοείς το βερνίκι του φινιρίσματος, είναι πολυουρεθάνη. -Abraxas, ποτε θα μας μεταλαμπαδευσεις τις γνωσεις σου περι δημιουργιας vintage specs στα μπρατσα; Δες τιμές για mojo σε άλλο post 8) 8) 8) (θα τα πούμε σύντομα) -Elavd, μηπως μπορεις να μου στειλεις με πμ το decal και τις οδηγιες να το φτιαξω;; Ηλία, θυμίσου τις τιμές του mojo... :P 8) :lol: :lol: -Ειναι η πρωτη μου φορα που θα ασχοληθω με ηλεκτρονικα κιθαρας...Εχω τα σχεδιαγραμματα αλλα ειμαι λιγο μπερδεμενος. Θα τα καταφερω η θα μου μεινει η κιθαρα στα χερια;;; Είναι λίγο στριμόκωλα. Τι θέλεις να κάνεις με τα ηλεκτρικά;;
deadendmind Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Η πολυουρεθανη διατειθενται ευρεως στο εμποριο;;; Βασικα το θελω για το decal και για μερικα ακομα ¨πειραγματα¨ στο σωμα. Τα ηλεκτρικα θα τα αλλαξω τελειως.2 independent volume controls για τους μαγνητες 1 push pull gia tone&split humbucker, 3 way toggle switch...αυτα. Α, και μαγνητες bridge: Gretsch Filtertron Neck: Seymour Duncan quarter pound.
Abraxas Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Η πολυουρεθανη διατειθενται ευρεως στο εμποριο;;; Βασικα το θελω για το decal και για μερικα ακομα ¨πειραγματα¨ στο σωμα. Τα ηλεκτρικα θα τα αλλαξω τελειως.2 independent volume controls για τους μαγνητες 1 push pull gia tone&split humbucker' date=' 3 way toggle switch...αυτα. Α, και μαγνητεςbridge: Gretsch Filtertron Neck: Seymour Duncan quarter pound.[/quote'] Ακόμα και ακρυλικό βερνίκι κάνει γι'αυτή τη δουλειά. Σαν τα βερνίκια αυτοκινήτων. Απλώς θέλει λίγη προσοχή στην τεχνική. Η συνδεσμολογία που λες είναι τελείως άσχετη με την original, επομένως τα αλλάζεις όλα. Κοίτα στο site του Seymour για διαγράμματα. :wink:
deadendmind Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 υπαρχει καποιο συγκεκριμενο site που να περιγραφει την τεχνικη; Το σχεδιαγραμμα που εχω ειναι αυτο: http://www.instituteofnoise.com/squier51/forum/topic.asp?TOPIC_ID=4 ...Βασικα, αυτο που θελω να κανω ειναι ενα volume με push/pull για humbucker splitting και εναν 6 θεσιο επιλογεα τυπου blender με συμμετοχη μαγνητων 100-0 μεχρι 0-100...Δυστυχως ομως δεν εχω ιδεα πως μπορω να το κανω αυτο...
deadendmind Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Aυτο που ψαχνω βρισκεται φανταζομαι καπου ενδιαμεσα..: Θελω αυτο το blender, + volume/push-pull splitter. Mηπως μπορει καποιος με γνωσεις ηλεκτρονικης να μου φτιαξει ενα διαγραμμα αν δεν του ειναι δυσκολο; Μηπως ξερετε απο που μπορω να προμηθευτω τετοιο switcher η πως κατασκευαζεται;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση